900 102 969 (llamada gratuita)
Abaden TTFA – Reposar tota la boca amb implants

TTFA – Reposar tota la boca amb implants

Què és el TTFA?

El TTFA TeethToday Full Arch® és un tractament exclusiu desenvolupat per l’equip de cirurgians i dentistes d’Abaden que permet reposar totes les dents d’una arcada amb implants en una sola sessió utilitzant la tècnica de càrrega immediata.

A diferència de la tècnica convencional, aquesta tècnica permet la col·locació d’una pròtesi híbrida completa el mateix dia de la cirurgia, ja que els implants cicatritzen al mateix temps que donen una funció. Això suposa un gran avantatge per al pacient a nivell estètic i funcional.

Aquest tractament té una durada aproximada de 4 hores, però gràcies a la sedació conscient, el pacient té la sensació que tan sols han transcorregut uns minuts. El nostre anestesista, especialitzat en sedació dental, s’encarrega que el pacient entri en un estat de relaxació similar al somni i gaudeixi d’una sensació plaent durant tot el procediment.

Beneficis dels implants dentals – sistema TTFA:

 • Procediment de curta durada.
 • Tècnica mínimament invasiva.
 • Implants de càrrega immediata.
 • Tractament definitiu, recupera la funció i l’estètica en un sol dia.
 • Aspecte natural de les teves dents.

 Per què realitzar els implants dentals a Abaden Dentistas?

 1. Sessió Clínica: realitzem un diagnòstic conjunt on intervenen metges, dentistes de diverses especialitats i protètics. El benefici és que el pacient està sent tractat per professionals que tenen en el seu haver 28 anys d’experiències compartides i més de 25.000 implants col·locats.
 2. Experiència: 28 anys d’experiència en implants. El director mèdic d’Abaden va ser un dels primers dictants de cursos per implantòlegs. Nombre de casos de TTFA: al voltant de 1.000 casos en els últims 12 anys, més de 150 casos realitzats i documentats l’any 2017.
 3. Qualitat dels materials: treballem amb 2 de la marques d’implants amb més reputació a nivell mundial i amb un dels millors Laboratoris Protètics de Barcelona.
 4. Sedació conscient: disposem d’un equip de metges anestesistes fix, això ens permet oferir als nostres pacients el servei de sedació tots els dies de la setmana.
 5. Índex de fracàs i garantia d’èxit: el nostre índex de fracàs en implants és molt reduït. A més si hi ha alguna incidència nosaltres ens encarregarem de solucionar el problema sense cap cost per al pacient.

Procedimiento

1. Primera visita
A la primera visita, el dentista et realitza una exploració en boca i et pren unes fotografies i unes radiografies per tenir els màxims registres possibles del teu cas.
2. Estudi del cas
Dentistes de diverses especialitats es reuneixen en Sessió Clínica per estudiar conjuntament tots els teus registres, acordar un diagnòstic i planificar un pla de tractament. A la majoria d'ocasions és necessari realitzar un escàner 3D de la boca.
3. Motlles
Se t'explica el tractament i resolem tots els teus possibles dubtes. A continuació, es prenen uns motlles de la teva boca per realitzar la teva pròtesi fixa sobre implants. També hauràs de presentar una analítica per l'anestesista.
4. Sedació
Et citem per a la intervenció. Abans de l'operació, el nostre anestesista et subministra la sedació de manera que et situaràs en un estat de relaxació profund similar al que experimentes quan dorms.
5. Intervenció quirúrgica
Mentre estàs sedat, et retiren les dents "naturals" (si n'hi ha) i et col·loquen els implants dentals. Un cop col·locats, es fixa la pròtesi sobre els implants.
6. Control i revisions
Durant el primer any, et faràs revisions amb el dentista a les que també s'efectuarà una neteja per garantir una llarga durabilitat del tractament. Passat l'any, es fan revisions anuals.

Quant costa el tractament?

El preu d'una pròtesi fixa sobre implants varia en funció de les necessitats concretes de cada pacient i és necessari realitzar un estudi personalitzat per a conèixer-les. L'equip d'especialistes d'Abaden es reuneix en Sessió Clínica i valora aspectes com la necessitat de fer extraccions, la quantitat i la qualitat de l'os del pacient o l'existència de patologies que hagin de tractar-se prèviament. Aquestes qüestions són claus a l'hora d'elaborar un pressupost, que normalment oscil·la entre els 7.500 € i els 9.750 € per maxil·lar.

 

Facilitats de pagament

En Abaden ens adaptem a les necessitats dels nostres pacients i posem a la seva disposició diferents opcions de pagament perquè puguin millorar la seva qualitat de vida d'una manera més còmoda:

 • Finançament fins a 60 mesos.
 • Descompte en el tractament per ràpid pagament.
 • Possibilitat de pagar mitjançant domiciliació bancària, targeta de crèdit i efectiu.
Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
Llamada gratuita 900 102 969

Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

   

  Casos Clínicos

  Antes
  Después
  Jose Manuel

  No te enteras de nada. Fui asustado, de los nervios. Pero una vez sentado, no te da tiempo a enterarte de nada. En menos de lo que pensaba ya estaba fuera. Cuando llegué a casa estuve toda la tarde dormido, me desperté a las 22 h de la noche. Me fui a dormir y al día siguiente ya estaba haciendo las compras de Navidad… ese fue mi caso.

  Opiniones

  Pilar Ruiz

  «Te sientes siempre supertranquilo porque te lo explican todo. (…) Para mi ha sido ganar calidad de vida: vuelvo a comer, vuelvo a sonreír y te da la seguridad de ir por ahí tranquila. (…) El trato es superhumano, desde la recepcionista, las auxilares, los protésicos, todo el mundo te hace sentir en casa. Yo lo recomiendo. (…) Hace dos meses que cambiaron toda mi boca y me cambiaron la vida también».

  José Manuel Duran

  “Es rapidísimo: dos sesiones, todo hecho. Es la tranquilidad que no tienes que estar 9 meses viniendo al dentista. Lo haces del tirón y te olvidas. Prácticamente llevo un año, estoy supercontento. Es genial. El trato que tiene la gente es maravilloso. Siempre que encuentro a cualquiera que lo necesite, lo mando para aquí porque sé que va a ser bien tratado. Cualquiera con nervios, es el mejor sitio para hacerlo.”

  Preguntas frecuentes

  En quins casos està recomanat el TTFA?

  Està indicat en pacients que desitgin recuperar la funció i l'estètica d'una o les dues arcades en una sola sessió mentre es relaxen.

  Quins avantatges ofereixen les pròtesis fixes enfront de les pròtesis amovibles?

  En Abaden no realitzem sobredentadures (pròtesis completes amovibles combinades amb implants osteointegrats), ja que considerem que les pròtesis fixes aporten major estabilitat i permeten una millor masticació i fonació.

  Quant dura la intervenció?

  Normalment dura unes quatre hores.

  Sentiré dolor?

  Gràcies a la sedació dental, el pacient no notarà res, estarà en un estat profund de relaxació similar al que experimenta quan dorm.

  Quin és el preu de la pròtesi dental fixa sobre implants?

  No hi ha dues boques iguals i, per tant, no hi ha dos tractaments d'implants idèntics. Per això, abans d'oferir un pla de tractament i un pressupost, a Abaden Dentistas realitzem als nostres pacients una primera visita en la que obtenim registres de les seves boques (fotografies i radiografies). Posteriormente, tots els nostres especialistes es reuneixen en sessió clínica per a elaborar un diagnòstic de forma conjunta. A partir d'aquest diagnòstic, els nostres implantòlegs poden conèixer exactament quina és la situació bucal del pacient, el que permetrà determinar el pla d'actuació recomanat i el cost del tractament, que normalment oscil·la entre els 7.500 € i els 9.750 € per arcada.

  Existeix algun risc?

  Hi ha alguns casos en què ens podem trobar amb problemes en la integració de l'implant amb l'os, ja sigui per infecció o per causes biològiques. Aquests casos són molt poc freqüents en els nostres centres.

  Què passa si no tinc os?

  A les nostres clíniques realitzem cirurgies complexes com l'elevació de si per a pacients amb poca qualitat d'os que permeten la col·locació d'implants.

  Cal substituir la primera pròtesi?

  És recomanable, però no necessari. La primera pròtesi està dissenyada per actuar mentre els implants s'integren a l'os (6-12 mesos). En la majoria dels casos, després d'aquest període, se substitueix per una pròtesi més resistent encara que alguns dels nostres pacients porten més de 8 anys amb la primera pròtesi.

  Cada quant he de fer una revisió?

  Es realitza una revisió anual en què el dentista realitza una neteja (tant dels implants com de les genives i la pròtesi) per garantir una llarga durabilitat del tractament. Amb el temps, la pròtesi col·locada pateix desgast derivat de les pressions exercides en mastegar (igual que passa amb les dents normals). La durabilitat de la pròtesi dependrà de les característiques de cada persona i del bon ús i manteniment que es realitzi. Al llarg del temps és possible que la pròtesi hagi de ser reparada (en cas de fractura) o substituïda per una nova (en cas de desgast sever).

  Financiación

  financiación dental   En nuestras clínicas ofrecemos soluciones de financiación flexibles, cómodas y adaptadas a tu presupuesto, para ayudarte a conseguir el tratamiento dental que necesitas.   
  • Financiación: Hasta 36 meses sin intereses. Hasta 60 meses con condiciones preferenciales.
  • Fraccionamiento de los pagos: paga mensualmente en cómodas cuotas el tratamiento.
  • Facilitamos un descuento por pronto pago pagando todo el tratamiento al inicio.
  • Automatiza tus pagos para mayor comodidad mediante domiciliación bancaria.
  • Aceptamos el pago con tarjeta de crédito.
     
  Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
  Llamada gratuita 900 102 969

  Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

    

   Lo que opinan nuestros pacientes


   Estamos muy orgullosos de que los pacientes que tratamos compartan su satisfacción con nuestra clínica y nos recomienden a sus familiares y amigos.
   A continuación, puedes ver las valoraciones que han dejado en nuestras páginas de Facebook y Google