900 102 969 (llamada gratuita)
Abaden Sobre Abaden Tecnologia Dental

Tecnologia Dental

Als centres Abaden apostem per la tecnologia dental més avançada i la innovació continuada per oferir als nostres pacients:

 • Diagnòstic i planificació de tractaments més precisos.
 • Major seguretat en l’execució dels tractaments.
 • Tractaments més curts i amb el pacient sedat.
 • Tractaments menys invasius que permeten una ràpida recuperació.

Procedimiento

Scanner 3D de baixa radiació
Gràcies al TAC 3D es va aconseguir, amb la mínima emissió de radiacions, una visió completa del maxil·lar i amb un nivell de detall que no ofereix cap altra solució tecnològica. EL TAC Dental permet realitzar diagnòstics més precisos i realitzar cirurgies virtuals abans d'intervenir al pacient.
Sedació dental
Gràcies a la sedació dental conscient, el pacient pot estar relaxat mentre el dentista realitza el tractament; la qual cosa suposa una major comoditat per al pacient. Així mateix, resulta una solució eficaç per a aquells pacients que senten ansietat o por al dentista. A Abaden tenim un equip d'anestesistes propi que ens permet oferir sedacions cada dia.
Osstel - Mesurador de l'estabilitat dels implants
Es tracta d'un sistema mitjançant el qual es mesura l'estabilitat de l'implant, tant en el moment de la col·locació del mateix com en el moment de posar la pròtesi sobre l'implant. El sistema Ostell és un sistema innovador en implantologia que aporta informació valuosa per al dentista.
Cirurgia piezoelèctrica - Piezotomo
La 'piezocirugía' o cirurgia òssia piezoelèctrica és una innovadora tècnica en odontologia que consisteix en un sistema per tallar l'os basat en microvibracions ultrasòniques. Aquesta tècnica és mínimament invasiva amb una menor molèstia per al pacient i de resultats molt predictibles. És l'últim avenç tecnològic per a la col·locació d'implants i regeneració òssia. Aquesta nova tècnica canvia radicalment la forma de realizar cirurgia òssia y de col·locar implants a la cavitat oral.
PRP - Plasma Ric en Plaquetes
El plasma ric en factors de creixement s'utilitza en diferents especialitats mèdiques per a la regeneració de teixits i la recuperació de la funcionalitat de les zones afectades per traumatismes o malalties greus. Aquest ha demostrat ser especialment eficient en extraccions dentals, pacients amb pèrdua d'os, pacients amb defectes periodontals i implants dentals. Gràcies a aquesta tecnologia, es poden aplicar els tractaments de forma menys invasiva, personalitzada, biosegura i amb resultats reeixits. Els seus principals efectes són la integració més ràpida de l'implant a l'os, el descens de la inflamació i el dolor, una reducció considerable de les complicacions del postoperatori i una millora de la cicatrització i els teixits que han de ser regenerats.
Sonda Florida Probe
La periodòncia moderna es basa en un control eficaç de l'activitat de la malaltia periodontal. El mètode més fiable per detectar les àrees d'activitat periodontal és la comparació d'amidaments (sondatges) consecutius. Per tal de facilitar aquesta tasca, la Universitat de Florida (EUA) ha desenvolupat el sistema Florida-Probe (sonda Florida). La sonda periodontal Florida-Probe es l'última tecnología aplicada al diagnòstic i seguiment del tractament periodontal, i representa el sistema més ràpid i fiable. Entre altres característiques ofereix major precisió i està connectada a l'ordinador per tal que les dades se gravin automàticament.
Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
Llamada gratuita 900 102 969

Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

   

  Financiación

  financiación dental   En nuestras clínicas ofrecemos soluciones de financiación flexibles, cómodas y adaptadas a tu presupuesto, para ayudarte a conseguir el tratamiento dental que necesitas.   
  • Financiación: Hasta 36 meses sin intereses. Hasta 60 meses con condiciones preferenciales.
  • Fraccionamiento de los pagos: paga mensualmente en cómodas cuotas el tratamiento.
  • Facilitamos un descuento por pronto pago pagando todo el tratamiento al inicio.
  • Automatiza tus pagos para mayor comodidad mediante domiciliación bancaria.
  • Aceptamos el pago con tarjeta de crédito.
     
  Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
  Llamada gratuita 900 102 969

  Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

    

   Lo que opinan nuestros pacientes


   Estamos muy orgullosos de que los pacientes que tratamos compartan su satisfacción con nuestra clínica y nos recomienden a sus familiares y amigos.
   A continuación, puedes ver las valoraciones que han dejado en nuestras páginas de Facebook y Google