900 102 969 (llamada gratuita)
Abaden Smile Lovers Mònica Sors

Mònica Sors

Mònica Sors, la coneguda bloguera de moda barcelonina, va venir a veure’ns a la nostra clínica de Diagonal per a millorar l’estètica del seu somriure. Els nostres doctors, reunits en sessió clínica, van decidir que la millor opció de tractament per a ella era l’ortodòncia invisible Invisalign.

En el següent vídeo, la Mònica ens explica la seva experiència com a pacient d’Abaden Diagonal, així com els avantatges del tractament d’ortodòncia més còmode i estètic.

Gràcies per confiar en nosaltres, Mónica!

 

Coneix a la Mònica Sors

Pels que encara no la coneguin, la Mònica Sors és bloguera de moda, influencer, estilista, ambaixadora de marques, model i fotògrafa. A la seva llista de clients compta amb signatures tan importants com Michael Kors, L’Oreal, Gucci, Pepsi, Vueling o Tous, entre d’altres.

La polifacètica Mònica Sors va crear el seu blog Mes Voyages à Paris l’any 2010, després de la seva primera Paris Fashion Week. Un parell d’anys després, el blog va passar de ser el seu hobby al seu treball a temps complet. A dia d’avui, han parlat d’ell mitjans nacionals i internacionals com Woman, Glamour, ELLE, TV3, Hello Fashion i TVE.

Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
Llamada gratuita 900 102 969

Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

     

    Lo que opinan nuestros pacientes


    Estamos muy orgullosos de que los pacientes que tratamos compartan su satisfacción con nuestra clínica y nos recomienden a sus familiares y amigos.
    A continuación, puedes ver las valoraciones que han dejado en nuestras páginas de Facebook y Google