900 102 969 (llamada gratuita)
Abaden Smile Lovers Carles Torrecilla

Carles Torrecilla

En Carles Torrecilla va venir a les nostres clíniques per a millorar l’estètica de la seva dentadura i lluir així un somriure perfecte en un dia molt especial per a ell, el del seu casament.

Després de reunir-se en Sessió Clínica, l’equip d’especialistes d’Abaden li va aconsellar que es realitzés el tractament d’Ortodòncia Damon.

En el següent vídeo, en Carles ens explica com va viure tot el procés, des del dia en què va acudir a nosaltres per a sol·licitar assessorament, fins al dia en què es va casar, ja amb les seves dents perfectament alineades.

“Vaig veure que Abaden era un lloc diferent, la seva manera de treballar utilitzant les sessions clíniques em va donar molta confiança. El meu cas el van revisar conjuntament els diferents dentistes que formen Abaden per a poder donar-me el diagnòstic més precís.”

Moltes gràcies per les teves paraules, Carles!

 

Coneix a en Carles Torrecilla

En Carles Torrecilla és Doctor en màrqueting i estudis de mercat. Llicenciat i Màster en Administració i Direcció d’Empreses per ESADE. També és Director Executiu de Desenvolupament Corporatiu i Business Intelligence de ESADE Executive Education. La seva activitat acadèmica se centra en el màrqueting estratègic i els emprenedors.

Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
Llamada gratuita 900 102 969

Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

     

    Lo que opinan nuestros pacientes


    Estamos muy orgullosos de que los pacientes que tratamos compartan su satisfacción con nuestra clínica y nos recomienden a sus familiares y amigos.
    A continuación, puedes ver las valoraciones que han dejado en nuestras páginas de Facebook y Google