900 102 969 (llamada gratuita)
Abaden Primera visita i Sessió Clínica

Primera visita i Sessió Clínica

Primera Visita a Abaden Dentistas

Realitza la teva primera visita a Abaden i aconsegueix sense compromís un diagnòstic sobre la teva salut dental.

En Abaden Dentistes creiem que els pacients han d’estar ben informats sobre el seu estat bucodental. És per això que, en els nostres centres, oferim un estudi bucodental complet a tots els pacients.

Aquest estudi complet permet al pacient conèixer de forma precisa el diagnòstic del seu estat bucal i en cas d’existir algun problema, conèixer quin és el pla d’actuació o tractament més adequat per solucionar-ho.

Per poder realitzar aquest estudi cal una radiografia recent de la boca. El pacient pot portar-nos aquesta radiografia si disposa d’ella. En cas negatiu, facilitem la possibilitat de realitzar-la a les nostres consultes (en aquest cas serà necessari abonar el cost de la mateixa). El fet d’haver realitzat la primera visita a les nostres consultes no suposa en cap cas un compromís per al pacient.

El millor diagnòstic condueix al millor tractament

A la Medicina i a l’Odontologia tot comença per encertar amb el diagnòstic. Per aconseguir-ho, el millor sistema és l’anàlisi de cada cas per part del grup de dentistes i especialistes reunits en el que s’anomena Sessió Clínica, tal com es ve realitzant des de fa anys en tots els centres mèdics de primer nivell.
L’objectiu de la Sessió Clínica és sumar els coneixements i l’experiència dels metges, dels dentistes generalistes i dels especialistes per aconseguir el diagnòstic i pla de tractament encertats.

Com ho fem?

A Abaden fa més de 15 anys que revisem en Sessió Clínica tots els casos de forma conjunta. És el nostre sistema de treball. Quan el teu dentista d’Abaden t’informa de la Sessió Clínica sobre el teu cas, t’està informant de l’anàlisi conjunta duta a terme per un equip que suma molts anys d’experiència.

Procedimiento

Primera visita
El doctor revisa i elabora l'historial mèdic-dental, fa una exploració dental completa i, amb ajuda de l'equip auxiliar, realitza unes fotografies i radiografies per a poder realitzar un bon diagnòstic.
Anàlisi
Els doctors es reuneixen online tots els dies a les 8 del matí per a revisar els casos. Després de l'anàlisi conjunta, s'arriba al diagnòstic i s'escull l'opció de tractament més adient per cada cas.
Explicació
Et presentem el resultat de la Sessió Clínica, mostrant de forma visual i amb tot detall el que hem diagnosticat. T'expliquem el tractament escollit i els motius pels quals l'hem triat i resolem els teus dubtes respecte el tractament.
Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
Llamada gratuita 900 102 969

Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

   

  Preguntas frecuentes

  Per què té tanta importància?

  Sabem que el més important tant a la Medicina com a l'Odontologia és encertar primer amb el diagnòstic. Quan el diagnòstic és encertat, podem escollir el tractament més adient. Per encertar, el factor essencial és que diversos professionals amb experiència puguin analitzar de forma conjunta cada cas.

  Quins avantatges té?

  Per al pacient sobretot la seguretat en el resultat, tranquil·litat. La Sessió Clínica garantitza que allò que proposem funcionarà de la forma que hem previst.

  A més, el pacient obté la confiança de tenir un equip de professionals amb experiència i coneixements treballant en el seu cas i la certesa de l'èxit del tractament.


  Una mica d'història (per a aquells que tinguin curiositat)

  Els inicis

  El fundador d'Abaden, el Dr. Obradors, va decidir des dels inicis de la seva pràctica professional implantar a les consultes dentals el sistema de Sessions Clíniques que va experimentar com a metge resident a l'Hospital Clínic de Barcelona. Fa 35 anys, va començar amb reunions esporàdiques al voltant d'una taula a la consulta amb altres dentistes d'Abaden en els “casos complexos”.

  Skype, GotoMeeting i altres

  Quan van aparèixer els programes de comunicació i pantalla compartida, vam poder tenir una comunicació més interactiva que en etapes anteriors. No obstant, no permetien el nivell d'interacció que volíem obtenir.

  L'època dels e-mails

  Atesa la dificultat de coincidir amb els companys a la mateixa consulta, vam començar a utilitzar l'e-mail com a sistema de comunicació. Va ser un període breu afortunadament, perquè no ens permetia debatre conjuntament d'una manera interactiva.

  Neix Clinical Session

  Fa 12 anys vam decidir crear la nostra empresa informàtica per tal de desenvolupar el software que volíem utilizar. Un software que ens permetés tenir reunions online amb el mateix nivell de comunicació i interactivitat que podíem tenir quan ens reuníem al voltant d'una taula a la consulta.

  Clinical Session actualment

  Hem anat millorant contínuament el software fins a convertir-lo en un referent de comunicació interactiva. A través d'un acord de llicència amb l'empresa Nexiomdental, Clinical Session ha començat a ser distribuït a clíniques dentals dels Estats Units.

  Financiación

  financiación dental   En nuestras clínicas ofrecemos soluciones de financiación flexibles, cómodas y adaptadas a tu presupuesto, para ayudarte a conseguir el tratamiento dental que necesitas.   
  • Financiación: Hasta 12 meses sin intereses. Hasta 60 meses con condiciones preferenciales.
  • Fraccionamiento de los pagos: paga mensualmente en cómodas cuotas el tratamiento.
  • Facilitamos un descuento por pronto pago pagando todo el tratamiento al inicio.
  • Automatiza tus pagos para mayor comodidad mediante domiciliación bancaria.
  • Aceptamos el pago con tarjeta de crédito.
     
  Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
  Llamada gratuita 900 102 969

  Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

    

   Lo que opinan nuestros pacientes


   Estamos muy orgullosos de que los pacientes que tratamos compartan su satisfacción con nuestra clínica y nos recomienden a sus familiares y amigos.
   A continuación, puedes ver las valoraciones que han dejado en nuestras páginas de Facebook y Google