900 102 969 (llamada gratuita)
Abaden Sedació Dental – Relaxa’t al dentista

Sedació Dental – Relaxa’t al dentista

Què és la sedació dental?

La sedació dental conscient consisteix en una combinació de fàrmacs que ajuden a relaxar i a bloquejar el dolor. És una tècnica mitjançant la qual situem al pacient en un estat de relaxació profunda similar al que experimenta quan està dormint.

Aquest tractament dóna solució als pacients que, durant els nous tractaments dentals cada vegada més complexos i de major durada, busquen un major confort.

A Abaden Dentistas disposem d’un equip de metges anestesistes fix. Això ens permet, no només oferir el servei de sedació dental tots els dies de la setmana, sinó també poder oferir preus més econòmics a les sedacions per als nostres pacients.

A qui va dirigit?

A tots el pacients amb pànic al dentista que vulguin realitzar els seus tractaments de forma ràpida o simplement per tenir un major control per part de l’anestesista.

Quins són els tractaments més demandats amb sedació dental?

Procedimiento

1. Administració del sedant
El pacient s'estira a la butaca dental i l'anestesista administra el sedant.
2. Relaxació
Quan el sedant fa efecte, el pacient s'endinsa en un estat profund de relaxació que es manté durant tot el tractament i que li proporcionarà una sensació de benestar.
3. Fi del tractament
Un cop acabat el tractament, el pacient es desperta amb la sensació que només ha estat 10 minuts estirat a la butaca dental. Passats uns minuts després de despertar, el pacient pot abandonar la clínica i fer vida de forma normal.
Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
Llamada gratuita 900 102 969

Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

   

  Opiniones

  Preguntas frecuentes

  Per a quin tipus de pacients està recomanada la sedació dental?

  Està indicat per a:

  • Pacients amb poc temps per anar al dentista que prefereixin realitzar diversos tractaments en una sola sessió.
  • Pacients amb por al dentista, o que pateixen ansietat i ho passen malament a l'hora de ser tractats.
  • Pacients que busquen un major confort.
  • Pacients que, per la seva salut en general, requereixen un control per part de l'anestesista.

  Què notaré?

  No sentirà res, ja que a més d'estar adormit estarà anestesiat i, per tant, no tindrà sensibilitat a les zones de la boca que li estem tractant.

  Estaré conscient?

  Sí. Tot i estar sumament relaxat, el pacient està conscient en tot moment. Per tant, si el dentista li demana que obri la boca, ho farà, encara que després potser no recordi haver-ho fet.

  És segur el tractament?

  Sí. De fet és el més segur. Hi ha pacients que no podríem tractar sense la sedació dental perquè les seves condicions de salut obliguen a que hi hagi un control constant per part d'un anestesista durant tot el tractament. El pacient sedat no té cap tipus d'estrès; està monitoritzat en tot moment per l'anestesista, i els dentistes podran dedicar-se a treballar amb més comoditat a la boca del pacient.

  Com em trobaré després?

  Bé, amb sensació de benestar. Aquest és un efecte de la medicació que s'utilitza per a la sedació. La majoria de les vegades l'últim record que es té és el de l'anestesista dient "ara notaràs que t'adorms".

  Quant de temps estaré sedat?

  Depèn del tractament que realitzem. La majoria de sedacions que realitzem duren un mínim d'1 hora i un màxim de 4 hores. Hi ha casos fora d'aquests límits, però no són freqüents.

  És normal tenir por al dentista?

  Sí, és força habitual. Els estudis realitzats en Odontologia demostren que gairebé un 65% dels pacients dentals experimenten ansietat. La majoria de pors i traumes dels adults s'originen en experiències traumàtiques de la infància i l'adolescència.

  He de complir algun requisit?

  Els nostres anestesistes li realitzaran una avaluació mèdica prèvia. Ha d'estar en dejú 6-8 hores abans del procediment i tornar a casa acompanyat.

  Financiación

  financiación dental   En nuestras clínicas ofrecemos soluciones de financiación flexibles, cómodas y adaptadas a tu presupuesto, para ayudarte a conseguir el tratamiento dental que necesitas.   
  • Financiación: Hasta 36 meses sin intereses. Hasta 60 meses con condiciones preferenciales.
  • Fraccionamiento de los pagos: paga mensualmente en cómodas cuotas el tratamiento.
  • Facilitamos un descuento por pronto pago pagando todo el tratamiento al inicio.
  • Automatiza tus pagos para mayor comodidad mediante domiciliación bancaria.
  • Aceptamos el pago con tarjeta de crédito.
     
  Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
  Llamada gratuita 900 102 969

  Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

    

   Lo que opinan nuestros pacientes


   Estamos muy orgullosos de que los pacientes que tratamos compartan su satisfacción con nuestra clínica y nos recomienden a sus familiares y amigos.
   A continuación, puedes ver las valoraciones que han dejado en nuestras páginas de Facebook y Google