900 102 969 (llamada gratuita)
Abaden Radiologia

Radiologia

Què és la radiologia?

La radiologia és l’especialitat mèdica i odontològica que s’ocupa de generar imatges de l’interior del cos mitjançant raigs per utilitzar-les per al diagnòstic, pronòstic i planificació del tractament de malalties del cos i de la cavitat oral.

Beneficis de la radiologia

 • Diagnòstic més precís de la patologia oral.
 • Pronòstic més exhaustiu.
 • Millor planificació del tractament específic per a cada pacient.

Tratamientos

Ortopatomografia
Una ortopantomografia és una radiografia panoràmica que mostra la totalitat de les estructures orals en dues dimensions. Dóna al dentista i al pacient informació addicional de les dents i les estructures de suport de les mateixes.
Teleradiografia
La teleradiografia és una tècnica radiològica que es caracteritza per ser presa des de fora de la boca del pacient a una certa distància. Pot ser de perfil o frontal.
Tac Dental 3D
El C.B.C.T (Cone Beam Computer Tomography) millora la qualitat d'imatge per al diagnòstic i seguiment dels tractaments. Està dissenyat especialment per a la realització de TAC 's dentals. El seu avantatge principal és que té uns nivells de radiació per al pacient inferiors als dels TAC 's convencionals.
Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
Llamada gratuita 900 102 969

Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

   

  Preguntas frecuentes

  A qui va dirigit?

  És necessari en els casos que es requereixi informació addicional de les dents i les estructures de suport de les mateixes per poder realitzar un bon diagnòstic i pla de tractament.

  És perjudicial la radiació dental?

  Qualsevol radiografia, ja sigui dental o mèdica, té radiació. No obstant això, la radiació dental té dosis de radiació molt baixes. El TAC en 3 dimensions que oferim a Abaden Diagonal anomenat C.B.C.T té nivells de radiació per al pacient 75 vegades inferiors als del TAC convencional.

  Quant de temps duren les radiografies dentals?

  Les radiografies es poden realitzar directament en els nostres centres Abaden. Depèn del tipus de radiografies, la durada pot variar d'uns segons a 1 minut.

  És necessari fer radiografies en tots els casos?

  Per a un correcte diagnòstic es realitzen les radiografies necessàries que siguin indicades pel dentista, sempre pensant en la seguretat del pacient.

  Hi ha algun risc si estic embarassada?

  Es recomana no realitzar cap radiografia, llevat que el dentista consideri que els beneficis són més grans que els riscos. Si es requereix fer radiografies, és millor fer-les en el segon trimestre.

  Financiación

  financiación dental   En nuestras clínicas ofrecemos soluciones de financiación flexibles, cómodas y adaptadas a tu presupuesto, para ayudarte a conseguir el tratamiento dental que necesitas.   
  • Financiación: Hasta 36 meses sin intereses. Hasta 60 meses con condiciones preferenciales.
  • Fraccionamiento de los pagos: paga mensualmente en cómodas cuotas el tratamiento.
  • Facilitamos un descuento por pronto pago pagando todo el tratamiento al inicio.
  • Automatiza tus pagos para mayor comodidad mediante domiciliación bancaria.
  • Aceptamos el pago con tarjeta de crédito.
     
  Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
  Llamada gratuita 900 102 969

  Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

    

   Lo que opinan nuestros pacientes


   Estamos muy orgullosos de que los pacientes que tratamos compartan su satisfacción con nuestra clínica y nos recomienden a sus familiares y amigos.
   A continuación, puedes ver las valoraciones que han dejado en nuestras páginas de Facebook y Google