900 102 969 (llamada gratuita)

Dra. Núria Obradors

La Dra. Núria Obradors exerceix en les àrees de Cirurgia Oral i Periodontal, Cirurgia Implantològica i Rehabilitació Protètica a les clíniques Abaden.

Part de la seva feina diària consisteix en revisar en sessió clínica tots els casos que es realitzen en els nostres centres juntament amb el Dr. Domingo Obradors -fundador de les clíniques- i tots els doctors d’Abaden. Aquesta valoració conjunta té un objectiu clar: la cerca de l’excel·lència tant en l’elaboració del diagnòstic com en la realització de cada pla de tractament.

Formació universitària

Llicenciada en Odontologia (2011 – 2016) | Universitat Internacional de Catalunya (UIC)

Residència Clínica en Cirurgia Maxilofacial (2015) | Tufts University School of Dental Medicine (Boston, MA, USA)

Residència Clínica en Implantologia Oral (2017 – 2018) | Universitat Internacional de Catalunya (UIC)

Màster en Teràpia Neural i Odontologia Neurofocal (2017 – 2019) | Universitat de Barcelona (UB)

Formació complementària

La Dra. Núria Obradors assisteix anualment a cursos i congressos amb l’objectiu de completar el seu currículum i ampliar els seus coneixements en les àrees de Cirurgia i Implantologia dental.

Titulació Oficial en Reanimació Cardiopulmonar (2015) | Boston, MA, USA

Taller ‘Claus en els Procediments de Regeneració Òssia’ (2017) | Impartit pels Doctors Daniel Capitán i Pablo Esteban a Madrid

Estades clíniques en Cirurgia Avançada d’Empelts Ossis i Regeneració amb cèl·lules mare (2016 – 2017) | Clínica del Dr. Esteban Castán (Saragossa)

Assistència al 15º Simposi Ibèric Zimmer Biomet Dental a Madrid (febrer 2017)

Curs de Medicina Ambiental (2017) | 8 dies intensius de classes teòriques amb els Doctors Marco Antonio Chover, Claudia Höhne Dirmstein i Lutz Höhne Dirmstein

Últimos artículos publicados por la Dra. Núria Obradors

Lo que opinan nuestros pacientes


Estamos muy orgullosos de que los pacientes que tratamos compartan su satisfacción con nuestra clínica y nos recomienden a sus familiares y amigos.
A continuación, puedes ver las valoraciones que han dejado en nuestras páginas de Facebook y Google