900 102 969 (llamada gratuita)

Dr. Domingo Obradors

«Quan parlem de tractaments mèdics o dentals, la diferència entre el que és bo i el que és excel·lent està en els detalls»
Dr. Domingo Obradors

El Dr. Obradors va fundar les clíniques Abaden fa més de 35 anys amb l’objectiu d’oferir un servei dental de qualitat als seus pacients, així com un tracte pròxim i familiar basat en la confiança mútua entre l’equip d’especialistes i els pacients.

Especialitzat en Ortodòncia i Implantologia dental, el Dr. Obradors va començar la seva trajectòria professional com a Resident de Cirurgia Pediàtrica a l’Hospital Clínic de Barcelona. Va ser en aquest període quan va veure la importància de les sessions clíniques (reunions diàries en les quals tots els especialistes mèdics revisen els casos de manera conjunta i tracen el pla de tractament més adequat per a cadascun d’ells).

Posteriorment, implantaria a les clíniques Abaden aquest mètode de treball diari que s’ha mantingut fins avui i que té una doble finalitat. D’una banda, assegura una major qualitat tant en el diagnòstic com en el pla de tractament, ja que es nodreix dels coneixements d’experts en diferents especialitats odontològiques. Per l’altre, permet la formació contínua multidisciplinària de tots els dentistes que formen part de l’equip.

Formació universitària

Llicenciat en Medicina y Cirurgia (1975 – 1982) | Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

Especialista en Estomatologia (1984 – 1986) | Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

Diplomat Universitari en Ortodòncia (1989 -1990) | Universitat de Nantes

Formació complementària

Al llarg de la seva trajectòria professional, el Dr. Domingo Obradors ha assistit a nombrosos cursos i congressos d’Implantologia dental i Periodòncia amb l’objectiu d’actualitzar els seus coneixements en aquestes especialitats odontològiques. Aquests són alguns exemples:

Curs Quirúrgic d’Implants Osteointegrats (1991) | Drs. R.Lazarra i E. Anitua

Residència Clínica a Maló Clinic tècnica all-on-4 (2004) | Clínica Maló (Lisboa)

Curs Monogràfic en Implantologia Avançada: Cirurgia Reconstructiva (abril 2008) | Drs. Rubén Davó i Franck Renouard

Curs Regeneració Periodontal i Òssia (setembre 2009) | Dr. D. Carlo Tinti

T’interessarà saber…

El Dr. Domingo Obradors va desenvolupar i patentar el procediment implantològic TTFA (TeethToday Full Arch®) que es realitza a les clíniques Abaden i va ser un dels primers professors d’implantologia dental a Espanya. A més, va desenvolupar el programa informàtic Clinical Session, que permet la realització diària de les sessions clíniques de forma telemàtica.

Últimos artículos publicados por la Dr. Domingo Obradors

Lo que opinan nuestros pacientes


Estamos muy orgullosos de que los pacientes que tratamos compartan su satisfacción con nuestra clínica y nos recomienden a sus familiares y amigos.
A continuación, puedes ver las valoraciones que han dejado en nuestras páginas de Facebook y Google