900 102 969 (llamada gratuita)

Qui som

El doctor Domingo Obradors va fundar aquestes clíniques fa més de 35 anys amb l’objectiu d’oferir un servei dental de qualitat als seus pacients, sense oblidar el tracte familiar i de confiança que es manté en les diferents clíniques.


A Abaden comptem amb un equip multidisciplinari format per més de 50 persones seleccionades per les seves característiques professionals i la seva ètica odontològica.

Els nostres especialistes estan formats per a l’ús de la tecnologia més avançada i treballen conjuntament i diàriament mitjançant les Sessions Clíniques, la qual cosa ens permet oferir el millor diagnòstic i uns tractaments de qualitat a un preu competitiu.

equipo Abaden Dentistas

Equip Mèdic-Dental

L’equip d’odontòlegs està integrat per implantòlegs, ortodoncistes, periodoncistes,
endodoncistes, protetistes i odontòlegs generalistes.

Els Directors Mèdics són doctors amb àmplia experiència en aquestes especialitats odontològiques. S’encarreguen que tots els pacients rebin el millor tractament i se sentin sempre en les millors mans.

Des de fa 10 anys, a Abaden també comptem amb un equip d’anestesistes liderats pel Dr. carvi. Aquesta col·laboració ens permet oferir el servei de sedació dental conscient tots els dies de la setmana i amb unes condicions econòmiques immillorables.

Ortodòncia i Implantologia


Domingo Obradors

Ortodòncia i Pròtesi


Laura Obradors

Cirurgia i Implantologia Oral


Núria Obradors

Veure més

Equip de Clínica

El treball dels dentistes no seria possible sense l’ajuda del nostre equip auxiliar, format per recepcionistes, higienistes, auxiliars i assessors dentals. Gràcies a ells, comptem amb una llarga llista de pacients que porten molts anys confiant la seva salut bucodental a Abaden.

Veure més

Lo que opinan nuestros pacientes


Estamos muy orgullosos de que los pacientes que tratamos compartan su satisfacción con nuestra clínica y nos recomienden a sus familiares y amigos.
A continuación, puedes ver las valoraciones que han dejado en nuestras páginas de Facebook y Google