900 102 969 (llamada gratuita)
Abaden Pròtesis Dentals Pròtesis Amovibles: tipus, avantatges i inconvenients

Pròtesis Amovibles: tipus, avantatges i inconvenients

Les pròtesis amovibles són dentadures postisses que serveixen per recuperar la funcionalitat de les dents perdudes. Hi ha diversos tipus depenent del nombre de dents que li falten al pacient:

Pròtesi completa amovible:

La pròtesi completa amovible, més coneguda com «dentadura postissa«, es col·loca en pacients als quals no els hi queda cap dent i que no volen o no poden col·locar-se implants dentals.

protesis-removible

Pròtesi parcial amovible:

La pròtesi parcial amovible és una pròtesi que es subjecta a les dents veïnes mitjançant ganxos o retenidors i es recolza a la geniva.
protesis-removible-mixta

Inconvenients de les pròtesis amovibles:

 • Al no estar subjectades a l’os, tenen mobilitat, el que provoca una pèrdua de geniva i os al llarg del temps. Com a conseqüència d’aquesta pèrdua d’os, és més complicat col·locar implants dentals en pacients que porten pròtesis amovibles des de fa molts anys.
 • Són incòmodes, ja que poden provocar nafres, i en molts casos, requereixen l’ús de coles perquè es subjectin i la persona pugui menjar i parlar.
 • Amb el temps, per la pèrdua d’os, es desajusten i requereixen modificacions.
 • En el cas de les pròtesis parcials amovibles, els ganxos desgasten i fins i tot arriben a trencar les dents sobre les quals es subjecten.

Pròtesis a Abaden

Pels nombrosos inconvenients d’aquest tipus de pròtesis amovibles i pels avantatges que presenten els implants dentals, a Abaden Dentistas ja fa més de 15 anys que no realitzem aquest tipus de pròtesis.

A les nostres clíniques volem que rebis els millors tractaments i garantim el resultat dels mateixos. Les pròtesis amovibles són tractaments amb els quals no podem donar aquestes garanties, per això aconsellem pròtesis completes sobre implants sempre que podem.

Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
Llamada gratuita 900 102 969

Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

   

  Preguntas frecuentes

  En quins casos està recomanat col·locar pròtesis amovibles?

  La nostra primera recomanació sempre serà, si es pot, col·locar implants dentals. És una opció fixa molt més còmoda per al pacient i, a més, evita perdre més os.

  Què faig si duc una sobredentadura, una pròtesi parcial amovible o una pròtesi completa?

  A Abaden recomanem substituir aquest tipus de pròtesi per una fixa sobre implants per tal que mengis amb seguretat i no perdis os.

  Financiación

  financiación dental   En nuestras clínicas ofrecemos soluciones de financiación flexibles, cómodas y adaptadas a tu presupuesto, para ayudarte a conseguir el tratamiento dental que necesitas.   
  • Financiación: Hasta 36 meses sin intereses. Hasta 60 meses con condiciones preferenciales.
  • Fraccionamiento de los pagos: paga mensualmente en cómodas cuotas el tratamiento.
  • Facilitamos un descuento por pronto pago pagando todo el tratamiento al inicio.
  • Automatiza tus pagos para mayor comodidad mediante domiciliación bancaria.
  • Aceptamos el pago con tarjeta de crédito.
     
  Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
  Llamada gratuita 900 102 969

  Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

    

   Lo que opinan nuestros pacientes


   Estamos muy orgullosos de que los pacientes que tratamos compartan su satisfacción con nuestra clínica y nos recomienden a sus familiares y amigos.
   A continuación, puedes ver las valoraciones que han dejado en nuestras páginas de Facebook y Google