900 102 969 (llamada gratuita)
Abaden Pròtesis Dentals Ponts dentals

Ponts dentals

Què són els ponts dentals?

Un pont dental és una pròtesi dental que es col·loca de manera fixa. Com es cimenta sobre altres dents, no és extraïble.

S’utilitza en aquells casos en què el pacient no vol o no pot col·locar-se implants dentals i li falten una o dues dents consecutives.

Beneficis dels ponts dentals:

Permet substituir les dents absents en aquells casos en què no es vulgui o no es puguin col·locar implants dentals.

Inconvenients dels ponts dentals:

El principal inconvenient dels ponts dentals és que s’han de tallar les dents sobre les quals es donarà suport al pont, afeblint així la seva estructura.

puente-dental

Per què realitzar els ponts dentals a Abaden Dentistas?

 1. Sessió Clínica: realitzem un diagnòstic conjunt on intervenen metges, dentistes de diverses especialitats i protètics. El benefici és que el pacient està sent tractat per professionals que tenen en el seu haver 35 anys d’experiències compartides.
 2. Experiència i formació: realitzem i documentem cada any més de 2.000 casos de protèsis fixa.
 3. Qualitat dels materials i innovació: col·laborem amb els millors laboratoris per oferir la màxima qualitat i disseny en els nostres treballs protètics. La utilització de la tecnologia CAD-CAM ens permet oferir un ajust perfecte en tots els treballs realitzats.
 4. Simulació: el grup Abaden Dentistas ofereix als seus pacients una simulació gratuïta, realitzada amb un programari informàtic especialitzat, que ens permet representar de manera molt fiable com quedarà el seu somriure abans de realitzar el tractament.
 5. Sedació: disposem d’un equip de metges anestesistes fix. Això ens permet oferir als nostres pacients el servei de sedació tots els dies de la setmana. Gràcies a la sedació conscient el pacient estarà sedat i adormit mentre realitzem el tractament.

 

Procedimiento

1. Estudi del cas
A Abaden dentistas analitzem i discutim tots els casos mitjançant la nostra plataforma pròpia de casos clínics.
2. Preparació de les dents
Per poder col·locar un pont dental, prèviament s'han de tallar les dents veïnes.
3. Proves necessàries
Un cop tallades les dents, cal fer unes proves, entre elles, prendre uns motlles de la boca que s'envien al laboratori per tal que fabriqui el pont.
4. Col·locació del pont
Es cimenta el pont a les dents veïnes tallades. A partir d'aleshores, el pacient ja podrà tornar a mastegar per aquesta zona sense problemes i amb les seves noves dents.
5. Revisions
És molt important, no només en els ponts sinó en tots els tractaments dentals, que acudeixis a les revisions per veure l'evolució i controlar que tot funcioni correctament.
Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
Llamada gratuita 900 102 969

Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

   

  Preguntas frecuentes

  En quins casos està recomanat col·locar ponts dentals?

  Els ponts dentals estan recomanats en pacients que els faltin una o dues dents veïnes i que no vulguin o no puguin col·locar-se implants dentals.

  Què és millor un implant o un pont dental?

  La nostra primera recomanació sempre serà, si es pot, col·locar implants dentals, ja que així s'evita perdre més os i haver de tallar les dents sobre les quals es donarà suport al pont. De tota manera, hi ha casos en què no és possible i, per això, es recorre a la col·locació de ponts que són una alternativa igualment viable i eficaç.

  Se'm pot caure un pont?

  Sí, però no és freqüent. Si es cau un pont, has d'acudir a la teva clínica d'Abaden per tal que avaluïn el motiu i puguin solucionar-ho el més aviat possible.

  Financiación

  financiación dental   En nuestras clínicas ofrecemos soluciones de financiación flexibles, cómodas y adaptadas a tu presupuesto, para ayudarte a conseguir el tratamiento dental que necesitas.   
  • Financiación: Hasta 36 meses sin intereses. Hasta 60 meses con condiciones preferenciales.
  • Fraccionamiento de los pagos: paga mensualmente en cómodas cuotas el tratamiento.
  • Facilitamos un descuento por pronto pago pagando todo el tratamiento al inicio.
  • Automatiza tus pagos para mayor comodidad mediante domiciliación bancaria.
  • Aceptamos el pago con tarjeta de crédito.
     
  Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
  Llamada gratuita 900 102 969

  Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

    

   Lo que opinan nuestros pacientes


   Estamos muy orgullosos de que los pacientes que tratamos compartan su satisfacción con nuestra clínica y nos recomienden a sus familiares y amigos.
   A continuación, puedes ver las valoraciones que han dejado en nuestras páginas de Facebook y Google