900 102 969 (llamada gratuita)
Abaden Pròtesis Dentals Incrustacions Dentals

Incrustacions Dentals

Què són les incrustacions dentals?

Les incrustacions dentals són unes restauracions dentals que es realitzen quan la dent ha perdut part de la seva estructura per tal de restaurar la seva funció, estètica i anatomia.
Normalment la realització de les incrustacions requereix dues visites al dentista, ja que un laboratori extern ha de confeccionar-les. No obstant això, a Abaden dentistes disposem del CEREC Cad-Cam, un innovador sistema que permet realitzar gran varietat de tractaments dentals, entre ells les incrustacions, en una sola visita.

Beneficis de les incrustacions dentals:

  • Protegeixen les dents que han perdut part de la seva estructura per càries, desgast o altres motius.
  • Aporten resistència a la dent.
  • Estètics: tornen la forma, la mida i el color a la dent.

incrustaciones-dentales

Per què realitzar les incrustacions dentals a Abaden dentistas?

 1. Sessió Clínica: realitzem un diagnòstic conjunt on intervenen metges, dentistes de diverses especialitats i protètics. El benefici és que el pacient està sent tractat per professionals que tenen en el seu haver 35 anys d’experiències compartides.
 2. Experiència i formació: realitzem i documentem cada any més de 2.000 casos de pròtesis fixa.
 3. Qualitat dels materials i innovació: col·laborem amb els millors laboratoris per oferir la màxima qualitat i disseny en els nostres treballs protètics. La utilització de la tecnologia CAD-CAM ens permet oferir un ajust perfecte en tots els treballs realitzats.
 4. Simulació: el grup Abaden dentistas ofereix als seus pacients una simulació gratuïta, realitzada amb un programari informàtic especialitzat, que ens permet representar de manera molt fiable com quedarà el seu somriure abans de realitzar el tractament.
 5. Sedació: disposem d’un equip de metges anestesistes fix, la qual cosa ens permet oferir als nostres pacients el servei de sedació tots els dies de la setmana. Gràcies a la sedació dental, el pacient estarà relaxat mentre li realitzem el tractament.

Procedimiento

1. Estudi del cas
L'equip d'Abaden dentistas treballa de forma conjunta analitzant el teu cas en sessió clínica. En aquesta reunió, es decidirà si en el teu cas cal fer una incrustació o un altre tipus de restauració dental.
2. Preparació de la dent
Per poder col·locar una restauració, prèviament es talla la dent per donar-li una forma determinada.
3. Proves necessàries
Un cop tallada la dent, cal fer unes proves, entre elles, prendre uns motlles de la boca que s'envien al laboratori perquè fabriqui l'incrustació.
4. Col·locació de l'incrustació
Es col·locarà l'incrustació fabricada i s'enganxarà a la dent amb un ciment especial.
5. Revisions
És molt important, no només en les incrustacions sinó en tots els tractaments dentals, que acudeixis a les revisions per veure l'evolució i controlar que tot funcioni correctament.
Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
Llamada gratuita 900 102 969

Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

   

  Preguntas frecuentes

  En quins casos està recomanat col·locar incrustacions dentals?

  Les incrustacions dentals s'utilitzen especialment en dents posteriors que han tingut grans càries o fractures o bé en dents endodonciades (a les quals se'ls hi ha matat el nervi). Si el dany causat a la dent és molt extens, s'optarà per col·locar una corona dental en comptes d'una incrustació.

  Quant dura el procés des que em tallen la dent fins que em col·loquen la incrustació?

  A Abaden, disposem del sistema CEREC Cad-Cam, gràcies al qual tot es pot fer en un mateix dia, sense necessitat que un laboratori fabriqui la incrustació, cosa que retarda el procediment.

  El temps aproximat de tot el procés és d'aproximadament 3 hores en què podràs esperar relaxadament a la clínica o bé aprofitar per fer encàrrecs, anar a casa, etc.

  Se'm pot caure una incrustació?

  Sí, però no és freqüent. Si cau una incrustació, has d'acudir a la teva clínica d'Abaden per tal que avaluïn per què s'ha caigut i puguin solucionar-ho el més aviat possible.

  Financiación

  financiación dental   En nuestras clínicas ofrecemos soluciones de financiación flexibles, cómodas y adaptadas a tu presupuesto, para ayudarte a conseguir el tratamiento dental que necesitas.   
  • Financiación: Hasta 36 meses sin intereses. Hasta 60 meses con condiciones preferenciales.
  • Fraccionamiento de los pagos: paga mensualmente en cómodas cuotas el tratamiento.
  • Facilitamos un descuento por pronto pago pagando todo el tratamiento al inicio.
  • Automatiza tus pagos para mayor comodidad mediante domiciliación bancaria.
  • Aceptamos el pago con tarjeta de crédito.
     
  Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
  Llamada gratuita 900 102 969

  Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

    

   Lo que opinan nuestros pacientes


   Estamos muy orgullosos de que los pacientes que tratamos compartan su satisfacción con nuestra clínica y nos recomienden a sus familiares y amigos.
   A continuación, puedes ver las valoraciones que han dejado en nuestras páginas de Facebook y Google