900 102 969 (llamada gratuita)
Abaden Periodòncia Periodontograma – Control de les genives

Periodontograma – Control de les genives

Què és un periodontograma?

El periodontograma és una representació gràfica de l’estat de les teves genives al voltant de totes les dents. Es realitza mitjançant un instrument anomenat sonda periodontal que avalua i anota els valors que representen com estan les teves genives. A més, als centres Abaden apostem per l’última tecnologia i, per això, disposem de la Sonda Florida Probe (un sistema ràpid i fiable).

Per què realitzar-te un periodontograma?

La malaltia periodontal, comunament coneguda com a piorrea, és una infecció de les genives i els ossos que envolten i sostenen les dents. En la seva primera etapa, anomenada gingivitis, les genives poden estar inflamades i vermelles i poden sagnar. Si no es tracta, la gingivitis progressa a periodontitis, etapa en què es comença a perdre os i les dents es comencen a moure per aquesta pèrdua de suport ossi. És molt important que la malaltia periodontal es detecti en les seves etapes inicials per poder tractar-la i frenar-abans que comencin a caure les dents.

Procedimiento

1. Sondatge
La sonda s'introdueix entre la geniva i la dent suaument, indicant la profunditat, Aquest procediment es realitza al voltant de totes les dents.
2. Interpretació
S'interpreta el gràfic que es forma un cop realitzat el sondatge en una escala mesura mil·límetres.
3. Diagnòstic
Amb els resultats obtinguts es determina la fase de la malaltia periodontal i el periodontista decideix quin tractament és el més adequat.
Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
Llamada gratuita 900 102 969

Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

   

  Preguntas frecuentes

  Quins són els beneficis del Sonda Florida Probe?

  És més ràpid i fiable que altres sistemes. Mitjançant la detecció i un tractament adequat, podem evitar que la gingivitis progressi a periodontitis.

  periodontograma

  Financiación

  financiación dental   En nuestras clínicas ofrecemos soluciones de financiación flexibles, cómodas y adaptadas a tu presupuesto, para ayudarte a conseguir el tratamiento dental que necesitas.   
  • Financiación: Hasta 36 meses sin intereses. Hasta 60 meses con condiciones preferenciales.
  • Fraccionamiento de los pagos: paga mensualmente en cómodas cuotas el tratamiento.
  • Facilitamos un descuento por pronto pago pagando todo el tratamiento al inicio.
  • Automatiza tus pagos para mayor comodidad mediante domiciliación bancaria.
  • Aceptamos el pago con tarjeta de crédito.
     
  Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
  Llamada gratuita 900 102 969

  Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

    

   Lo que opinan nuestros pacientes


   Estamos muy orgullosos de que los pacientes que tratamos compartan su satisfacción con nuestra clínica y nos recomienden a sus familiares y amigos.
   A continuación, puedes ver las valoraciones que han dejado en nuestras páginas de Facebook y Google