900 102 969 (llamada gratuita)
Abaden Ortodòncia Ortodòncia invisible – Invisalign

Ortodòncia invisible – Invisalign

Què és l’ortodòncia invisible?

L’ortodòncia invisible o Invisalign consisteix en una sèrie d’alineadors pràcticament invisibles i extraïbles, que es canvien cada dues setmanes per un nou joc per aconseguir que les dents es vagin movent de manera gradual.

Amb cada canvi d’alineadors, que seran fabricats específicament per a tu, aconseguirem moure les dents fins que estiguin alineades i en la posició final prescrita per l’odontòleg.

A Abaden treballem amb l’ortodòncia invisible Invisalign, a més de l’ortodòncia de brackets Damon.

Beneficis de l’ortodòncia Invisalign:

Invisalign® és una solució pràcticament invisible, removible, còmoda i higiènica.

 • Invisibles: ningú sabrà que els portes posats.
 • Amovibles: aparells de posar i treure.
 • Súper còmodes: no et donaràs ni compte.
 • Màxima higiene.
 • Correcció selectiva.

beneficios invisalign

Per què realitzar l’ortodòncia a Abaden Dentistas?

 • Sessió Clínica: realitzem un diagnòstic conjunt on intervenen metges, dentistes de diverses especialitats i protèsics. El benefici és que el pacient està sent tractat per professionals que tenen en el seu haver 35 anys d’experiències compartides.
 • Experiència i formació: cada any les nostres ortodoncistes tracten en els centres Abaden més de 200 pacients. Totes les nostres ortodoncistes disposen dels Màsters en Ortodòncia Damon i Ortodòncia Invisalign.
 • Invisalign Platinium Provider: la nostra trajectòria utilitzant Invisalign i el gran nombre de casos que realitzem ens ha permès obtenir el segell de «Platinium Provider» d’Invisalign.
 • Qualitat dels materials i innovació: les nostres ortodoncistes fan servir diverses tècniques d’ortodòncia en funció de les necessitats de cada cas i de les preferències dels nostres pacients. Utilitzem les marques líders en ortodòncia.
 • Centre multidisciplinar: en moltes ocasions els tractaments d’ortodòncia van acompanyats d’altres tractaments dentals, com els implants dentals. El fet de ser un centre multidisciplinari permet que el pacient pugui trobar una solució global als seus problemes bucals sense haver de canviar de centre. Recentment hem incorporat el servei d’odontopediatria per poder oferir un servei més personalitzat a aquest col·lectiu.

 

Procedimiento

1. Primera visita
A la primera visita, l'ortodoncista realitzarà una primera avaluació de l'estat de la teva boca i t'orientarà sobre el tractament a realitzar. En la segona visita, se't explicarà el pla de tractament acordat en sessió clínica per l'equip mèdic i les fases del tractament a seguir.
2. Disseny Clincheck
El clincheck d'Invisalign consisteix en una simulació en 3D de la boca del pacient sobre la qual es dissenya el moviment que ha de realitzar cada una de les dents fins arribar a la posició desitjada.
3. Fabricació d'alineadors
Un cop aprovades les simulacions pel pacient i per l'ortodontista, es procedeix a l'elaboració dels alineadors. Es produiran de 18 a 36 jocs d'alineadors (segons cada cas) que es correspondran a les diferents etapes del tractament.
4. Inici del tractament
L'ortodoncista t'explicarà en detall com s'han de col·locar els alineadors, com s'han de treure per menjar o rentar-se les dents, i com mantenir-los nets durant les 2 setmanes que hauràs de portar-los posats.
5. Nous alineadors
En general, cada dues setmanes, hauràs de canviar els teus alineadors per uns de nous, adaptats a aquesta fase del tractament. A cada visita se't lliuraran diversos jocs d'alineadors, en funció de cada etapa del tractament, d'aquesta manera evitem que hagis de venir a la clínica cada 2 setmanes.
6. Fi del tractament
El tractament Invisalign complet sol incloure entre 18 i 36 jocs d'alineadors, el que significa que un tractament dura normalment entre 9 i 18 mesos, depenent del cas. Al final del tractament les dents hauran corregit la seva posició tal com mostrava l'animació 3D, i lluiràs el somriure que sempre has desitjat.
Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
Llamada gratuita 900 102 969

Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

   

  Casos Clínicos

  Antes
  Después
  Paz

  “Quería mejorar la estética de mi sonrisa pero no quería ponerme los aparatos de toda la vida que se ven mucho. Ví que en Abaden hacen en tratamiento con el sistema Invisalign que son unos plásticos transparentes que no se ven. Nadie se dio cuenta de que los llevaba y ahora tengo los dientes más rectos y bonitos”

  Opiniones

  Preguntas frecuentes

  Parlar d'Invisalign és parlar sobre un tipus d'ortodòncia invisible que ofereix grans avantatges, per això s'ha convertit en una de les favorites dels pacients. Dins dels majors avantatges que ofereix està el fet que és un sistema còmode, amovible i realment molt discret, perquè gairebé no es notarà que portes ortodòncia. Per aquest motiu, els pacients tenen molts dubtes en relació al que es poden trobar quan s'aplica un sistema com aquest.

  El sistema d'ortodòncia d'Invisalign es basa en un sistema d'alineadors que són invisibles i que el que faran és anar corregint la mossegada amb la finalitat d'alinear per complet les dents. Per això, es fa ús d'unes fèrules que el mateix pacient pot treure's i tornar-se a posar; el que fa que se senti còmode per menjar. Aquestes fèrules es canvien cada dues setmanes.

  Així és, aleshores, com cada alineador d'Invisalign és diferent a l'anterior; això és el que anirà permetent que apareguin els moviments necessaris per a tenir el somriure que s'ha planificat previament amb l'odontòleg.

   

  1. Quins avantatges té l'ús de l'Invisalign?
  2. En quins casos està recomenada l'ortodòncia invisible Invisalign?
  3. Pot l'Invisalign tractar casos com el meu?
  4. És l'Invisalign la millor opció per a mi?
  5. L'Invisalign és tan còmode com diuen?
  6. Realment podré treure-me'ls sempre que vulgui?
  7. Podré parlar amb normalitat?
  8. Quant costa el tractament d'Invisalign?
  9. Quin és el funcionament real d'Invisalign?
  10. Com són els subjectadors de precisió (attaches)?
  11. Com funciona el ClinCheck?
  12. Com s'utiliza l'Invisalign?
  13. Quin és el temps màxim que puc portar la fèrula cada dia?
  14. Es menja i es beu de forma normal amb l'Invisalign?
  15. Com es netegen les fèrules?
  16. Quan es recomana utilitzar l'Invisalign?
  17. Quins tipus d'Invisalign existeixen?
  18. Quan comencem a sentir els canvis d'Invisalign?
  19. A partir de quina edat es pot utilitzar l'Invisalign?
  20. Puc fumar utilitzant l'Invisalign?
  21. Tindré dolor amb l'ús de l'Invisalign?
  22. Quins són els materials utilitzats per a crear Invisalign?

   


   

  Quins avantatges té l'ús d'Invisalign?

  Dins dels avantatges que podem destacar d'Invisalign es troben:

  • Discreció: és un sistema molt discret, ja que les fèrules són transparents. Això vol dir que són gairebé invisibles, per la qual cosa seran imperceptibles per a la resta de persones. Existeix un tipus d'ortodòncia que és encara més discreta, que és l'ortodònica lingual, ja que es col·loca a la cara interna de les dents.
  • Comoditat: al no tenir metals no apareixen les ferides clàssiques dels brackets. Tampoc hi ha dolor ni rascades o ferides a la boca.
  • Amovible: és un dels avantatges que més agraden als pacients: el fet de poder-se treure les fèrules tant per a menjar com per a raspallar-se les dents. Això no vol dir que es pugui estar un llarg període de temps sense ells, sinó que s'han de treure en moments puntuals com, per exemple, si s'ha d'assistir a un esdeveniment.
  • Higiene: a diferència del que succeeix amb els brackets, els alineadors d'Invisalign són realment molt higiènics, ja que en ells no es quedarà la placa bacteriana (ja que és possible raspallar-se les dents sense elements que dificultin aquesta tasca).
  • Planificació: amb el sistema Invisalign pots planificar previament com quedarà el teu somriure després del tractament gràcies al software ClinCheck, on podràs veure la simulació dels moviments i el resultat final.

  En quins casos està recomanada l'ortodòncia invisible Invisalign?

  L'ortodòncia invisible Invisalign està recomenada per aquells pacients que necessitin o que vulguin canviar l'alineació de les seves dents, ja sigui per motius funcionals o estètics, i que no volen portar aparells convencionals. Està recomenada tant en nens com en adults.

  Haurà de consultar amb el seu odontòleg si el seu cas pot ser corregit amb aquest sistema, ja que presenta algunes limitacions.

  Pot l'Invisalig tractar casos com el meu?

  L'Invisalign és capaç de corregir un gran número de patologies dentals. Conforme la tècnica evoluciona i els ortodoncistes la dominen més, augmenta el rang de dificultat dels casos a tractar i el nivell dels resultats obtinguts.

  És l'Invisalign la millor opció per a mi?

  L'Invisalign resulta ideal per adolescents així com per adults que per qüestions laborals no poden permetre's portar ortodòncia fixa (brackets). En tot cas, consulta amb el teu ortodoncista d'Abaden si el teu cas s'adequa als requisits per utilitzar aquest sistema.

  És l'Invisalign tan còmode com diuen?

  Invisalign és l'últim en ortodòncia invisible, un sistema modern i concorde a les exigències del pacient actual, que desitja corregir el seu somriure i que no desitja que se li vegin els aparells.

  Realment podré treure-me'ls sempre que vulgui?

  Sí, els alineadors d'Invisalign són 100% extraïbles. Te'ls podràs treure quan vulguis: per menjar, per una reunió important, per un sopar romàntic, ... No obstant, per tal que siguin efectius, s'han de portar la major part del dia.

  Podré parlar amb normalitat?

  Els tractaments d'ortodòncia tendeixen a afectar la parla en un inici, però amb el temps t'acostuma.

  Quant costa el tractament d'Invisalign?

  El preu de l'Ortodòncia Invisalign dependrà de la duració de cada cas. Els casos més senzills poden resoldre's en menys de 12 mesos i el cost aproximat és de 2.100 euros. Els casos de mitjana complexitat -de 12 a 18 mesos- tenen un cost aproximat de 3.200 euros. Els casos més complexos, que poden allargar-se fins els 24 mesos, tenen un cost superior als 4.000 euros.

  Quin és el funcionament real d'Invisalign?

  En termes generals, podríem dir que l'Invisalign funciona de forma molt similar als tractaments de brackets, però la gran diferència és que els alineadors fan una força menor que els brackets tradicionals. És per aquest motiu que els moviments estàn planificats previament i a les fèrules s'afegeixen subjectadors de precisió (attaches) per ajudar a assolir els objectius.

  Com són els subjectadors de precisió (attaches)?

  Els subjectadors de precisió són uns relleus de composite que s'afegeixen a la dent. Això farà que el sistema d'Invisalign sigui molt més efectiu ja que els alineadors per si sols no poden fer els moviments, per la qual cosa necessiten aquests relleus per poder fer més força i que les dents girin cap a la posició desitjada.

  Existeixen diferentes tipus de subjectadors de precisió que varien en el tamany i en la forma, així com també variarà el seu ús segons la finalitat que es tingui pels mateixos. Per això, al igual que les fèrules, és un sistema personalitzat.

  S'ha de destacar que no tots els pacients necessiten subjectadors de precisió al fer servir aquest tipus d'ortodòncia invisible. També és possible que els subjectadors de precisió es vagin canviant durant el tractament.

  Com funciona el ClinCheck?

  Es tracta d'un software que predirà com serà tot el tractament. En ell es poden veure tots els moviments que faràn les dents per tal que el pacient pugui veure el resultat final i el somriure que tindrà una vegada acabi amb l'últim retenidor.

  Com s'utiliza l'Invisalign?

  L'ús d'Invisalign és molt senzill. Com en qualsevol altre cas, requereix d'un temps d'adaptació a ell i a l'aprenentatge de com s'han de treure i posar les fèrules. Generalment, el propi ortodoncista és el que ensenyarà com s'ha d'utilitzar. És completament normal que la primera vegada costi col·locar-se les fèrules, sentir que apreten molt o que no encaixen bé. Tot és qüestió de pràctica.

  Quin és el temps màxim que puc portar la fèrula cada dia?

  Quan un pacient es decideix per l'Invisalign, sap que ha de ser responsable en el seu ús. Això vol dir que, encara que existeixen ocasions en les quals es poden treure els alineadors -menjar, raspallar-se les dents o en ocasions puntuals-, no es recomenable que no s'utilitzin durant moltes hores al llarg del dia.

  Es recomana portar els alineadors unes 22 hores cada dia, el que vol dir que s'ha de dormir amb ells.

  Es menja i es beu de forma normal amb l'Invisalign?

  No existeix cap restricció amb el menjar ni la beguda al fer servir Invisalign. Durant els àpats, la fèrula ha de ser retirada prèviament, el que significa que el pacient podrà menjar el que vulgui. En el cas de les begudes, es pot beure únicament aigua amb l'Invisalign posat. Si volem prendre un altre tipus de beguda, s'han de treure els alineadors, ja que, de no fer-ho es podrien arribar a tenyir.

  Com es netegen les fèrules?

  La higiene en el cas d'Invisalign és molt senzilla ja que al poder retirar els alineadors, s'aconsegueix raspallar les dents amb normalitat. Els alineadors també s'han de netejar cada vegada que es treuen.

  Per tal de dur a terme la neteja, el millor és fer ús d'un raspall, sabó neutre i aigua tèbia. També es recomana tenir l'hàbit de col·locar les fèrules en aigua amb una pastilla de les que s'utilitzen per a netejar les pròtesis dentals. Amb això s'evitarà que les fèrules tinguin mala olor.

  Quan es recomana utilizar Invisalign?

  L'ús d'Invisalign està indicat especialment pels casos en els que és necessari realitzar un alineament de les dents i de la mossegada. Entre ells, es destaquen:

  • Mossegada creuada
  • Sobremossegada
  • Mossegada oberta
  • Apinyament
  • Separacions
  • Diastemes

  La diferència estarà en la duració del tractament. En els casos més complexes la durada del tractament serà superior.

  Quins tipus d'Invisalign existeixen?

  Depenent del cas particular de cada pacient, es recomanarà fer ús d'un tipus o un altre d'Invisalign. Aquests són els que estan disponibles actualment:

  • Invisalign Lite: és el tractament indicat pels casos més lleus. Té una durada màxima de 12 mesos. Se'l solen posar persones que van fer servir ortodòncia anteriorment però que per algun motiu no van tenir la retenció adequada i les seves dents s'han mogut.
  • Invisalign Full: és el tractament més llarg i complet, indicat especialment per a les persones que mai han portat ortodòncia i que han de fer canvis tant en la seva alineació com en la seva mossegada. La duració del tractament pot ser d'entre 12 i 24 mesos, però es pot portar més temps.
  • Invisalign Teen: tractament per a nens i adolescents. És similar a l'Invisalign Full però té alguns canvis dirigits als petits, com per exemple, colors. La duració també és d'entre 12 i 24 mesos.

  Quan es comencen a notar els canvis de l'Invisalign?

  Per veure els canvis a les nostres dents dependrà de cada cas particular i de la complicació. Per exemple, els que fan ús del tractament més senzill, Invisalign Light, veuran canvis abans dels que fan ús de la versió Full. Generalment, en unes tres o quatre setmanes ja serà possible notar alguns canvis.

  A partir de quina edat es pot utilitzar Invisalign?

  L'edat recomenada per a començar amb l'Invisalign és a partir dels 9 anys, que és quan els nens ja han fet el canvi de les seves dents. A la versió Invisalign Teen, existeix un tractament d'avança mandibular que és adequat per a nens d'entre 9 i 11 anys.

  Puc fumar amb l'ús d'Invisalign?

  El recomenable és treure's els alineadors per fumar. No obstant, si ets una persona que fuma molt, això suposaria que no compliries amb la quanitat de temps que s'exigeix que portis els alineadors; és a dir, 22 hores. El problema és que el tabac pot anar tenyint les fèrules i fer que apareguin taques.

  Tindré dolor amb l'ús d'Invisalign?

  El dolor apareix durant el període d'adaptació als mateixos, el qual és molt menor al que es sol tenir amb els brackets tradicionals. Per això els primers dies es pot notar incomoditat, però no serà més que uns 4 o 5 dies. Posteriorment no sentiràs dolor durant el tractament.

  Quins són els materials utilitzats per crear Invisalign?

  Per a la creació d'Invisalign s'utilitza una tecnologia especial que té diversos passos:

  • Diagnòstic: en primer lloc, es fa un diagnòstic general del pacient on es pot veure el seu cas, la duració del tractament, les maloclusions, etc.
  • Presa de motlles: es farà una presa de motlles per enviar a la fàbrica. Això es sol anomenar 'presa de registres'.
  • Enviaments del registre: l'empresa que s'encarrega de la fabriació d'Invisalign és Align Technology. Allà s'envien totes les instruccions tècniques del propi tractament.
  • Informació: el fabricant treballa amb l'informació aportada i fa una reproducció digital de les arcades superior i inferior. A partir d'aquí, es crearan els moviments que faran les dents amb l'ús d'Invisalign.
  • Revisió: l'ortodoncista fa una revisió del que s'ha enviat i així s'acaba la planificació del tractament.
  • Fabricació: es fabriquen els alineadors segons les instruccions anteriors.
  • Enviament: es reben les fèrules i s'entreguen al pacient.

  Esperem que ara no tinguis més dubtes al respecte i que et decideixis per aquest sistema d'ortodòncia tan especial.

  Financiación

  financiación dental   En nuestras clínicas ofrecemos soluciones de financiación flexibles, cómodas y adaptadas a tu presupuesto, para ayudarte a conseguir el tratamiento dental que necesitas.   
  • Financiación: Hasta 12 meses sin intereses. Hasta 60 meses con condiciones preferenciales.
  • Fraccionamiento de los pagos: paga mensualmente en cómodas cuotas el tratamiento.
  • Facilitamos un descuento por pronto pago pagando todo el tratamiento al inicio.
  • Automatiza tus pagos para mayor comodidad mediante domiciliación bancaria.
  • Aceptamos el pago con tarjeta de crédito.
     
  Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
  Llamada gratuita 900 102 969

  Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

    

   Lo que opinan nuestros pacientes


   Estamos muy orgullosos de que los pacientes que tratamos compartan su satisfacción con nuestra clínica y nos recomienden a sus familiares y amigos.
   A continuación, puedes ver las valoraciones que han dejado en nuestras páginas de Facebook y Google