900 102 969 (llamada gratuita)
Abaden Ortodòncia Ortodòncia Damon

Ortodòncia Damon

Què és l’ortodòncia ràpida Damon?

L’ortodòncia Damon és el sistema més avançat d’ortodòncia de brackets. Es caracteritza per no utilitzar cap lligam per unir el bracket a l’arc metàl·lic. Això permet que el moviment de la dent es realitzi de manera lliure i fisiològica, evitant d’aquesta manera i, en gairebé tots els casos, haver de realitzar extraccions dentals.

A Abaden Dentistas pensem que l’ortodòncia Damon és el sistema més avançat, més ràpid i que ofereix millors resultats. Per això, tots els nostres ortodoncistes han realitzat el Màster en Ortodòncia Damon.

A més d’amb l’ortodòncia Damon, a les nostres clíniques també treballem amb l’ortodòncia invisible Invisalign.

ortodoncia damon Beneficis de l’ortodòncia Damon

 • Menor durada del tractament (7 mesos menys de tractament respecte a l’ortodòncia tradicional).
 • Menor nombre de visites al dentista (un 47,8 % menys).
 • Major comoditat i menor dolor causat pel moviment de les dents.

Per què realitzar l’ortodòncia a Abaden Dentistas?

 • Sessió Clínica: realitzem un diagnòstic conjunt on intervenen metges, dentistes de diverses especialitats i protèsics. El benefici és que el pacient està sent tractat per professionals que tenen en el seu haver 35 anys d’experiències compartides.
 • Experiència i formació: cada any les nostres ortodoncistes tracten en els centres Abaden més de 200 pacients. Totes les nostres ortodoncistes disposen dels Màsters en Ortodòncia Damon i Ortodòncia Invisalign.
 • Qualitat dels materials i innovació: les nostres ortodoncistes fan servir diverses tècniques d’ortodòncia en funció de les necessitats de cada cas i de les preferències dels nostres pacients. Utilitzem les marques líders en ortodòncia.
 • Centre multidisciplinar: en moltes ocasions els tractaments d’ortodòncia van acompanyats d’altres tractaments dentals. El fet de ser un centre multidisciplinari ens permet que el pacient pugui trobar una solució global als seus problemes bucals sense haver de canviar de centre. Recentment hem incorporat el servei d’odontopediatria per poder oferir un servei més personalitzat a aquest col·lectiu.

Procedimiento

1. Estudi del cas
A la primera visita, l'ortodoncista realitzarà una primera avaluació de l'estat de la teva boca i et farà una primera orientació sobre el tractament a realitzar. Se't realitza un estudi estètic i funcional (fotos de la boca, motlles, radiografies i cefalometria). En la segona visita, se t'explicarà el pla de tractament acordat en sessió clínica per l'equip mèdic i les fases del tractament a seguir.
2. Col·locació de brackets Damon
Es col·loquen els brackets i se t'expliquen les mesures d'higiene i manteniment necessàries per al bon funcionament del tractament. Visites periòdiques (cada 8 setmanes aproximadament) on el doctor anirà analitzant l'evolució del tractament i anirà fent els ajustos necessaris sobre l'arc i els brackets per aconseguir els resultats desitjats.
3. Retirar brackets
Un cop finalitzat el tractament se't lliuren uns alineadors invisibles que hauràs d'utilitzar a la nit i que serviran per mantenir els resultats obtinguts. També se't col·locarà un retenidor fix a la superfície interna de la dent.
Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
Llamada gratuita 900 102 969

Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

   

  Casos Clínicos

  Antes
  Después
  Mónica

  “Tenía los dientes muy apiñados y me costaba pasarme el cepillo. Me puse aparatos durante 12 meses y ahora tengo los dientes rectos y más bonitos. Ahora me puedo lavar mejor la boca y no me da vergüenza sonreír en la fotos.”

  Opiniones

  Erika Gay

  «He estado menos tiempo del que me esperaba, el trato por parte de todo el equipo muy cercano y amable. Muy contenta con los resultados, ¡lo recomiendo!»

  Preguntas frecuentes

  En quins casos està recomanada l'ortodòncia Damon?

  Està indicat per a qualsevol persona que vulgui col·locar les dents en la posició correcta o desitgi millorar la seva estètica. Tant joves com adults poden fer ús d'aquest sistema.

  Em faran mal les dents durant el tractament?

  En els primers dies després de la col·locació de l'ortodòncia, es comencen a moure les dents i el pacient nota una pressió i, com a conseqüència, pot sentir certes molèsties. No obstant això, desapareixeran en poques setmanes.

  Cada quan es fan visites de control?

  Dependrà de cada cas, en general, es realitzen visites de control cada 8 setmanes. El teu dentista t'indicarà les visites abans d'iniciar el tractament.

  Se'm mouran les dents després de realitzar el tractament d'ortodòncia?

  L'ús de retenidors després del tractament d'ortodòncia és necessari per mantenir i estabilitzar la posició de les dents. Cal que vagis a les visites de control post-tractament.

  Quant costa l'ortodòncia Damon?

  El preu de l'ortodòncia Damon dependrà de la durada de cada cas. Els casos més senzills es podran resoldre en menys de 12 mesos i el cost aproximat és de 1.800 euros. Els casos de mitjana complexitat (12 a 18 mesos) tenen un cost aproximat d'uns 2.500 euros. Per últim, els casos més complexos, que poden allargar-se fins als 24 mesos, tenen un cost aproximat de 3.000 euros.

  És necessari realitzar alguna prova radiològica abans de començar el tractament?

  Sí, l'ortodoncista necessitarà una teleradiografia i una ortopantomografia de la teva boca per poder fer un bon diagnòstic i pla de tractament.

  Financiación

  financiación dental   En nuestras clínicas ofrecemos soluciones de financiación flexibles, cómodas y adaptadas a tu presupuesto, para ayudarte a conseguir el tratamiento dental que necesitas.   
  • Financiación: Hasta 36 meses sin intereses. Hasta 60 meses con condiciones preferenciales.
  • Fraccionamiento de los pagos: paga mensualmente en cómodas cuotas el tratamiento.
  • Facilitamos un descuento por pronto pago pagando todo el tratamiento al inicio.
  • Automatiza tus pagos para mayor comodidad mediante domiciliación bancaria.
  • Aceptamos el pago con tarjeta de crédito.
     
  Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
  Llamada gratuita 900 102 969

  Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

    

   Lo que opinan nuestros pacientes


   Estamos muy orgullosos de que los pacientes que tratamos compartan su satisfacción con nuestra clínica y nos recomienden a sus familiares y amigos.
   A continuación, puedes ver las valoraciones que han dejado en nuestras páginas de Facebook y Google