900 102 969 (llamada gratuita)
Abaden Ortodòncia Expansors de paladar

Expansors de paladar

Què són els expansors de paladar?

Els expansors permeten corregir les alteracions del desenvolupament dels ossos de la cara, evitant en molts casos la necessitat de cirurgia del maxil·lar i de la mandíbula.

Beneficis dels expansors de paladar:

La seva funció és tractar i corregir el creixement dels ossos maxil·lars quan aquest no és l’adequat. Modifiquem o potenciem el seu creixement mitjançant aparells fixes o removibles depenent del cas.

En casos tractats mitjançant aparells funcionals durant la infància, els tractaments ortodòntics posteriors (si es necessiten) solen ser de menor durada i amb menors complicacions, és a dir més senzills atès que les bases òssies seran simètriques i acords a la mida real.

Per què realitzar l’ortodòncia a Abaden Dentistas?

 • Sessió Clínica: realitzem un diagnòstic conjunt on intervenen metges, dentistes de diverses especialitats i protètics. El benefici és que el pacient està sent tractat per professionals que tenen en el seu haver 35 anys d’experiències compartides.
 • Experiència i formació: cada any les nostres ortodoncistes tracten en els centres Abaden més de 200 pacients. Totes les nostres ortodoncistes disposen dels Màsters en Ortodòncia Damon i Ortodòncia Invisalign.
 • Qualitat dels materials i innovació: les nostres ortodoncistes fan servir diverses tècniques d’ortodòncia en funció de les necessitats de cada cas i de les preferències dels nostres pacients. Utilitzem les marques líders en ortodòncia.
 • Col·laboració ortodoncista – odontopediatra: en els nostres centres disposem d’un servei de odontopediatria que treballa de forma coordinada amb l’ortodoncista per fer el millor diagnòstic i tractament per als nens.

Procedimiento

1. Estudi del cas
Es realitza un estudi estètic i funcional (fotos de la boca, motlles, radiografies i cefalometria). Es prepara el diagnòstic i pla de tractament.
2. Col·locació de l'expansor
Es col·loca l'expansor i s'expliquen les mesures d'higiene i manteniment necessàries per al bon funcionament del tractament.
3. Revisions i seguiment
Visites periòdiques on el doctor anirà analitzant l'evolució del tractament i anirà fent els ajustos necessaris. Un cop finalitzat el tractament, es realitza un seguiment.
Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
Llamada gratuita 900 102 969

Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

   

  Financiación

  financiación dental   En nuestras clínicas ofrecemos soluciones de financiación flexibles, cómodas y adaptadas a tu presupuesto, para ayudarte a conseguir el tratamiento dental que necesitas.   
  • Financiación: Hasta 36 meses sin intereses. Hasta 60 meses con condiciones preferenciales.
  • Fraccionamiento de los pagos: paga mensualmente en cómodas cuotas el tratamiento.
  • Facilitamos un descuento por pronto pago pagando todo el tratamiento al inicio.
  • Automatiza tus pagos para mayor comodidad mediante domiciliación bancaria.
  • Aceptamos el pago con tarjeta de crédito.
     
  Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
  Llamada gratuita 900 102 969

  Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

    

   Lo que opinan nuestros pacientes


   Estamos muy orgullosos de que los pacientes que tratamos compartan su satisfacción con nuestra clínica y nos recomienden a sus familiares y amigos.
   A continuación, puedes ver las valoraciones que han dejado en nuestras páginas de Facebook y Google