900 102 969 (llamada gratuita)
Abaden Odontopediatria: dentista per a nens

Odontopediatria: dentista per a nens

Què és l’odontopediatria?

L’odontopediatria és la branca de l’odontologia encarregada de tractar als nens. L’odontopediatra serà, per tant, l’encarregat d’explorar i tractar nens i nadons. També s’encarrega de detectar possibles anomalies en la posició dels maxil·lars o les dents per a remetre a l’ortodoncista, així com de fer un tractament restaurador en cas de ser necessari (generalment tractar els traumatismes, usar segelladors per obturar i tractar les càries produïdes i les seves conseqüències).

Beneficis de l’odontopediatria:

 • Tractament de les càries per evitar més complicacions o l’afectació de les peces definitives.
 • Detecció primerenca de possibles problemes de mossegada o oclusió.
 • Educació en la higiene oral i els hàbits alimentaris per a l’adquisició de bons hàbits.

En casos tractats mitjançant aparells funcionals durant la infància, els tractaments ortodòntics posteriors (si es necessiten) solen ser de menor durada i amb menors complicacions atès que les bases òssies seran simètriques i acords a la mida real.

 

Procedimiento

Higiene i revisió
Es realitza una higiene bucal per eliminar la placa i bacteris dentals i es fa una revisió.
Estudi bucodental
Amb la revisió del nostre odontopediatra i les radiografies i registres presos, el nostre equip elabora un estudi complet de cada cas.
Educació
S'ensenya als nens una rutina d'higiene bucal diària per evitar les càries i altres possibles problemes dentals en un futur.
Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
Llamada gratuita 900 102 969

Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

   

  Preguntas frecuentes

  ¿Quan és recomanable fer una primera visita?

  Una de les qüestions que es plantegen molts pares és la de quan han de portar els seus fills a la clínica, ja que desconeixen la importància de la odontopediatria.

  A Abaden recomanem que la primera visita es faci als tres anys d'edat com a màxim, per detectar possibles problemes dentals amb temps i oferir pautes per a la rutina d'higiene oral, tant per al nen com per als pares. A més d'adaptar al nen a la consulta amb l'objectiu d'anar perdent la "por" al dentista.

  Per què és tan important que els nens vagin al dentista?

  Acudir només si es detecta una càries o quan el nen té molèsties és una pràctica freqüent però gens aconsellable; la importància recau en la prevenció i la correcció dels factors que predisposen aquestes afeccions. La majoria dels nens que van a les consultes per fer-se revisions, esdevenen bons pacients a l'hora de tractar-se, ja que coneixen el personal i estan disposats a col·laborar. En canvi, quan arriben per primera vegada per un problema i amb dolors, l'atenció es complica. Per això, recomanem que les visites al dentista es facin anualment i per revisions dentals, encara que no hi hagi problemes aparents.

  És recomanable tractar càries a les dents de llet?

  Pot semblar que tenir una càries a les dents de llet no és important. No obstant, si no és tractada, pot afectar la polpa dental i també l'erupció de les dents permanents. A més, per suposat, del dolor i molèsties que provoca al nen.

  ¿Quan han de raspallar-se les dents?

  Abans fins i tot que aparegui la primera dent, s'han de netejar les genives del nadó després de cada presa. Per a això, es pot fer servir una gasa humitejada. Mai s'ha de deixar que el nen estigui llargs períodes o es quedi dormit amb el biberó, ja que el contacte prolongat amb els sucres de la llet predisposen a l'aparició de càries.

  Quan comença la dentició, es comença a fer servir el raspall sense pasta de dents fins els 2 anys. A partir de llavors, es comença amb la pasta infantil en petites quantitats. És important que no es faci servir pastes d'adult perquè les concentracions de fluor no són les indicades per als nens.

   

   

  Financiación

  financiación dental   En nuestras clínicas ofrecemos soluciones de financiación flexibles, cómodas y adaptadas a tu presupuesto, para ayudarte a conseguir el tratamiento dental que necesitas.   
  • Financiación: Hasta 36 meses sin intereses. Hasta 60 meses con condiciones preferenciales.
  • Fraccionamiento de los pagos: paga mensualmente en cómodas cuotas el tratamiento.
  • Facilitamos un descuento por pronto pago pagando todo el tratamiento al inicio.
  • Automatiza tus pagos para mayor comodidad mediante domiciliación bancaria.
  • Aceptamos el pago con tarjeta de crédito.
     
  Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
  Llamada gratuita 900 102 969

  Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

    

   Lo que opinan nuestros pacientes


   Estamos muy orgullosos de que los pacientes que tratamos compartan su satisfacción con nuestra clínica y nos recomienden a sus familiares y amigos.
   A continuación, puedes ver las valoraciones que han dejado en nuestras páginas de Facebook y Google