900 102 969 (llamada gratuita)
Abaden Odontologia Conservadora i Restauradora Desgast Dental – Remuntatge Oclusal

Desgast Dental – Remuntatge Oclusal

Què és el remuntatge oclusal?

La causa principal del desgast de les dents és serrar o apretar les dents (bruxisme). Mitjançant el remuntatge oclusal, tornem la forma i longitud perdudes aplicant material sobre la dent desgastada.

tratamiento desgaste dental

Beneficis del remuntatge oclusal:

 • Recupera l’estètica dental.
 • Permet tornar a mastegar sense dificultat.
 • És una tècnica simple que es realitza en una sola sessió

Per què realitzar un remuntatge oclusal a Abaden Dentistas?

 1. Sessió Clínica: realitzem un diagnòstic conjunt on intervenen metges, dentistes de diverses especialitats i protètics. El benefici és que el pacient està sent tractat per professionals que tenen en el seu haver 35 anys d’experiències compartides.
 2. Experiència i formació: realitzem i documentem cada any més de 500 casos d’estètica (carilles dentals, reconstruccions estètiques, smile makeover, etc). Els nostres especialistes en estètica disposen de Màsters i Postgraus en Estètica i Restauració Dental.
 3. Qualitat dels materials i innovació: col·laborem amb els millors laboratoris per oferir la màxima qualitat i disseny en els nostres treballs protètics. La utilització de la tecnologia CAD-CAM ens permet oferir un ajust perfecte en tots els treballs realitzats.
 4. Simulació: el grup Abaden Dentistas ofereix als seus pacients una simulació gratuïta, realitzada amb un programari informàtic especialitzat, que ens permet representar de manera molt fiable com quedarà el seu somriure abans de realitzar el tractament.
 5. Mock-up en boca gratuït: es dissenyen les caretes en cera i es proven a la boca del pacient. Un cop a la boca, es fan els retocs necessaris fins que el pacient està satisfet amb el resultat, moment en què podem passar a la fabricació de les facetes dentals (de porcellana o compòsit). D’aquesta manera el pacient pot veure com li quedarà el tractament abans de fer-se res.
 6. Sedació: Abaden Dentistas va ser pioner en la utilització de la sedació conscient en tractaments de Odontologia Estètica. La sedació permet que el pacient estigui relaxat mentre li realitzem el tractament. D’aquesta manera podem realitzar tractaments estètics complexos (3-4 hores) en una sola visita.

Procedimiento

1. Estudi del cas
Es planifica el tractament i es mostra com quedarà el somriure un cop es realitzi el remuntatge oclusal.
2. Remuntatge oclusal
Es restaura la forma de les dents aconseguint una estètica immediata.
3. Visita de control
El remuntatge oclusal suposa un canvi en la forma de mastegar i requereix un petit període de temps que el pacient s'adapti a la nova situació de la seva boca.
Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
Llamada gratuita 900 102 969

Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

   

  Casos Clínicos

  Antes
  Después
  Pablo

  “Tenía problemas por culpa de apretar los dientes de noche, se me desgastaron y me tuvieron que arreglar toda la boca. El cambio ha sido espectacular. De estar ya casi sin dientes a tener una boca bonita. Estoy muy agradecido. Además, duermo mejor por las noches gracias a la férula de descarga”

  Preguntas frecuentes

  En quins casos està recomanat el remuntatge oclusal?

  El cas més freqüent és el desgast oclusal a causa del bruxisme (serrar les dents). No obstant això, altres factors poden fer que es desgastin les dents.

  Quant de temps dura el remuntatge oclusal a la clínica?

  Als centres Abaden realitzem el remuntatge oclusal en una sola sessió. Des del primer dia, pots fer vida normal i fins i tot mastegar.

  Què durarà el remuntatge oclusal a la meva boca?

  Si segueixes les indicacions del teu dentista, el remuntatge oclusal durarà tant com les dents naturals.

  Es pot fer sota sedació dental?

  Sí, Abaden Dentistas és un dels centres dentals pioners en la utilització de la sedació dental conscient. Aquesta tècnica, dispensada pels nostres metges anestesistes, permet situar als pacients en un estat de relaxació profunda.

  Financiación

  financiación dental   En nuestras clínicas ofrecemos soluciones de financiación flexibles, cómodas y adaptadas a tu presupuesto, para ayudarte a conseguir el tratamiento dental que necesitas.   
  • Financiación: Hasta 36 meses sin intereses. Hasta 60 meses con condiciones preferenciales.
  • Fraccionamiento de los pagos: paga mensualmente en cómodas cuotas el tratamiento.
  • Facilitamos un descuento por pronto pago pagando todo el tratamiento al inicio.
  • Automatiza tus pagos para mayor comodidad mediante domiciliación bancaria.
  • Aceptamos el pago con tarjeta de crédito.
     
  Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
  Llamada gratuita 900 102 969

  Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

    

   Lo que opinan nuestros pacientes


   Estamos muy orgullosos de que los pacientes que tratamos compartan su satisfacción con nuestra clínica y nos recomienden a sus familiares y amigos.
   A continuación, puedes ver las valoraciones que han dejado en nuestras páginas de Facebook y Google