900 102 969 (llamada gratuita)
Abaden Implants dentals zigomàtics

Implants dentals zigomàtics

Què són els implants zigomàtics?

Els implants dentals serveixen per substituir artificialment les dents absents o perdudes. Els implants dentals zigomàtics s’utilitzen en aquells pacients que han perdut tant les dents com l’os que envolta els mateixos.
En alguns casos, la pèrdua d’os pot tractar-se amb empelts d’os, però en pacients amb pèrdua d’os avançada la solució més eficient és la col·locació d’implants dentals zigomàtics. La particularitat d’aquests implants és que són més llargs ja que es fixen sobre l’os del pòmul, el zigomàtic. L’os del pòmul, a diferència dels ossos que envolten les dents, no queda afectat per la pèrdua de dents i, per tant, permet fixar l’implant.

implantes-cigomáticos

Beneficis dels implants zigomàtics:

 • Tot i la manca d’os, els implants zigomàtics permeten reposar les dents que et falten en una sola visita.
 • Aquest tractament es realitza sota sedació dental o anestèsia general amb el que dormiràs mentre realitzem el tractament.
 • En la majoria de casos, el mateix dia de la intervenció el pacient pot realitzar vida normal i fins i tot menjar.

Per què realitzar els implants dentals a Abaden Dentistas?

 1. Sessió Clínica: realitzem un diagnòstic conjunt on intervenen metges, dentistes de diverses especialitats i protètics. El benefici és que el pacient està sent tractat per professionals que tenen en el seu haver 28 anys d’experiències compartides i més de 25.000 implants col·locats.
 2. Experiència: 28 anys d’experiència en implants. El director mèdic d’Abaden va ser un dels primers dictants de cursos per implantòlegs. Nombre de casos: Al voltant de 2.000 implants col·locats i documentats al 2017.
 3. Qualitat dels materials: treballem amb 2 de la marques d’implants amb més reputació a nivell mundial i amb un dels millors Laboratoris Protètics de Barcelona.
 4. Sedació dental: disposem d’un equip de metges anestesistes fix, això ens permet oferir als nostres pacients el servei de sedació tots els dies de la setmana.
 5. Índex de fracàs i garantia d’èxit: el nostre índex de fracàs en implants és molt reduït. A més si hi ha alguna incidència nosaltres ens encarregarem de solucionar el problema sense cap cost per al pacient.

Procedimiento

1. Primera visita
A la primera visita, el dentista et realitza una exploració en boca i et pren unes fotografies i unes radiografies per tenir els màxims registres possibles del teu cas.
2. Estudi del cas
Dentistes de diverses especialitats es reuneixen en Sessió Clínica per estudiar conjuntament tots els teus registres, acordar un diagnòstic i planificar un pla de tractament. La majoria de les vegades és necessari realitzar un escàner 3D de la boca.
3. Motlles
Se t'explica el tractament i resolem tots els teus possibles dubtes. A continuació, es prenen uns motlles de la teva boca per realitzar la teva pròtesi fixa sobre implants. També hauràs de presentar una analítica per l'anestesista.
4. Sedació
Et citem per a la intervenció. Abans de l'operació, el nostre anestesista et subministra la sedació de manera que et situaràs en un estat de relaxació profund similar a la son.
5. Intervenció quirúrgica
Mentre estàs sedat, et retiren les dents "naturals" (si n'hi ha) i et col·loquen els implants dentals. Un cop col·locats, es fixa la pròtesi sobre els implants.
6. Control i revisions
Durant el primer any, es faran diverses revisions amb el dentista a les que també s'efectuaran neteges per garantir una llarga durabilitat del tractament. Passat l'any, es faran revisions anuals.
Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
Llamada gratuita 900 102 969

Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

   

  Casos Clínicos

  Antes
  Después
  Isabel

  “Hace tiempo que quería ponerme implantes, llevaba prótesis pero era muy incómoda, nada que ver. Después del cambio, mi vida a cambiado de forma radical. Me arrepiento de no haber venido antes”

  Preguntas frecuentes

  En quins casos estan recomanats els implants zigomàtics?

  És una opció idònia per a pacients que vulguin col·locar implants dentals i tinguin poc os.

  Per què es col·loca una pròtesi provisional i no col·loquem directament la pròtesi definitiva?

  Durant els 6 mesos posteriors a la intervenció, l'os es va remodelant de manera natural, provocant que passat aquest temps la pròtesi provisional no ajusti de la mateixa manera que ho feia a l'inici. Passats els 6 mesos es considera que l'os ja és estable i que no patirà més modificacions. Aquest és el moment adequat per substituir la pròtesi antiga (provisional) per una pròtesi definitiva que s'adapti totalment al nou estat de la geniva.

  És molest el tractament amb implants dentals?

  Per al tractament el dentista et dormirà la zona amb anestèsia local amb la qual cosa no sentiràs dolor durant el procediment. En els nostres centres Abaden també hi ha la possibilitat de realitzar el tractament sota sedació conscient, el que et proporcionarà un estat de relaxació similar al que experimentes quan dorms. En tot moment el procediment estarà supervisat pel nostre equip d'anestesistes.

  És necessari un manteniment periòdic de la pròtesi i dels implants?

  Sí, el teu dentista t'indicarà com mantenir una bona higiene de la teva pròtesi a casa i hauràs d'anar a les visites anuals de manteniment.

  Financiación

  financiación dental   En nuestras clínicas ofrecemos soluciones de financiación flexibles, cómodas y adaptadas a tu presupuesto, para ayudarte a conseguir el tratamiento dental que necesitas.   
  • Financiación: Hasta 12 meses sin intereses. Hasta 60 meses con condiciones preferenciales.
  • Fraccionamiento de los pagos: paga mensualmente en cómodas cuotas el tratamiento.
  • Facilitamos un descuento por pronto pago pagando todo el tratamiento al inicio.
  • Automatiza tus pagos para mayor comodidad mediante domiciliación bancaria.
  • Aceptamos el pago con tarjeta de crédito.
     
  Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
  Llamada gratuita 900 102 969

  Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

    

   Lo que opinan nuestros pacientes


   Estamos muy orgullosos de que los pacientes que tratamos compartan su satisfacción con nuestra clínica y nos recomienden a sus familiares y amigos.
   A continuación, puedes ver las valoraciones que han dejado en nuestras páginas de Facebook y Google