900 102 969 (llamada gratuita)
Abaden Implantologia Implants dentals de càrrega immediata

Implants dentals de càrrega immediata

Què són els implants dentals de càrrega immediata?

Els implants dentals serveixen per substituir artificialment les dents absents o perduts. Estan fabricats de materials biocompatibles com el titani, que no provoquen reacció de rebuig i s’integren en l’os de forma sana i natural amb la resta dels teixits de la boca. Després de la seva col·locació dins el maxil·lar o de la mandíbula, s’uneixen a la pròtesi dental provisional en el mateix dia.

Beneficis dels implants dentals de càrrega immediata:

 • El mateix dia que es col·loca l’implant es connecta la pròtesi.
 • El pacient pot menjar i somriure sense complexos el mateix dia.
 • No hi ha necessitat de realitzar una segona intervenció per a col·locar la pròtesi.

Per què realitzar els implants dentals en Abaden Dentistas?

 1. Sessió Clínica: Realitzem un diagnòstic conjunt on intervenen metges, dentistes de diverses especialitats i protèsics. El benefici és que el pacient està sent tractat per professionals que tenen en el seu haver 28 anys d’experiències compartides i més de 25.000 implants col·locats.
 2. Experiència: 28 anys d’experiència en implants. El director mèdic de Abaden va ser un dels primers dictantes de cursos per implantòlegs. Nombre de casos: Al voltant de 2.000 implants col·locats i documentats al 2017.
 3. Qualitat dels materials: Treballem amb 2 de la marques d’implants amb més reputació a nivell mundial i amb un dels millors Laboratori Protètics de Barcelona.
  Sedació Dental: Disposem d’un equip de metges anestesistes fix, això ens permet oferir als nostres pacients el servei de sedació tots els dies de la setmana.
 4. Índex de Fracàs i Garantia d’èxit: El nostre índex de fracàs en implants és molt reduït. A més si hi ha alguna incidència nosaltres ens encarregarem de solucionar el problema sense cap cost per al pacient.

Procedimiento

1. Primera visita
A la primera visita, el dentista et realitza una exploració en boca i et pren unes fotografies i unes radiografies per tenir els màxims registres possibles del teu cas.
2. Estudi i presentació
L'equip d'Abaden posseeix una plataforma diagnòstica digital pròpia on cada matí els doctors es reuneixen i estudien els casos per oferir a cada pacient el millor tractament.
3. Col·locació d'implants
Se't retiren les dents i se't col·loquen els implants el mateix dia. Aquest tractament es realitza sota anestèsia local i, opcionalment, amb sedació conscient. Gràcies a aquesta última estaràs podràs estar relaxat mentre et realitzem el tractament.
4. Cicatrització
El període d'integració, en el qual els implants s'uneixen a l'os, és de normalment de 3 o 4 mesos. No obstant, això dependrà del nombre de peces a col·locar, de la complexitat de la pròtesi i de factors individuals de cada pacient.
5. Pròtesi definitiva
Un cop finalitzat aquest període d'integració es col·loca la pròtesi definitiva sobre l'implant. En cas de càrrega immediata, se substituirà la pròtesi provisional col·locada el dia de la col·locació de l'implant per la definitiva.
6. Control i revisions
Se't realitzarà una revisió a la primera setmana, una altra als 6 mesos i després revisions anuals amb el dentista, a les quals també es realitzarà una neteja per garantir una llarga durabilitat del tractament.
Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
Llamada gratuita 900 102 969

Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

   

  Casos Clínicos

  Antes
  Después
  Juana

  “Nunca me imaginé que podría verme tan bien después de la operación. Ponerme implantes en Abaden ha sido de las mejores decisiones que he tomado en la vida. Iba dejando pasar el tiempo porque tenía miedo al dentista, si llego a saber que iba a ir tan bien, lo hago antes”

  Opiniones

  Pilar Ruiz

  «Te sientes siempre supertranquilo porque te lo explican todo. (…) Para mi ha sido ganar calidad de vida: vuelvo a comer, vuelvo a sonreír y te da la seguridad de ir por ahí tranquila. (…) El trato es superhumano, desde la recepcionista, las auxilares, los protésicos, todo el mundo te hace sentir en casa. Yo lo recomiendo. (…) Hace dos meses que cambiaron toda mi boca y me cambiaron la vida también».

  Sergi Sánchez

  El trato es muy personal. El equipo es increïble. (…) He quedado supercontento. Es increïble porque llegué a las 8:45 y cuando me desperté a las 14 h tenía la prótesis ya puesta. (…) Hasta día de hoy contentísimo y ya han pasado dos años y dos meses. Os lo recomiendo a los que os de miedo como a mi ir al dentista.

  Preguntas frecuentes

  En quins casos està recomanada la càrrega immediata?

  Els requisits per poder realitzar implants de càrrega immediata són:

  • Tenir os en quantitat i qualitat suficient.
  • Hi ha d'haver un espai entre les dents superiors i inferiors per poder col·locar l'implant, el pilar i la pròtesi.
  • Hi ha d'haver una bona salut de les genives i de les dents adjacents.
  • El pacient no ha de patir de bruxisme (serrar o relliscar les dents).
  • El pacient ha de tenir una oclusió correcta.
  • El pacient ha de tenir una bona cura de la seva boca.

  Són definitives aquestes pròtesis dentals immediates?

  No. Aquestes pròtesis són provisionals i s'han de canviar per unes definitives un cop l'os s'hagi curat (període de 3-4 mesos).

  És molest el tractament amb implants dentals?

  Per al tractament, el dentista et dormirà la zona amb anestèsia local amb la qual cosa no sentiràs dolor durant el procediment.

  En els nostres centres Abaden també hi ha la possibilitat de realitzar el tractament sota sedació conscient, el que et proporcionarà un estat de relaxació similar al que experimentes quan dorms. En tot moment el procediment estarà supervisat pel nostre equip d'anestesistes.

  És necessari un manteniment periòdic de la pròtesi i dels implants?

  Sí, el teu dentista t'indicarà com mantenir una bona higiene de la teva pròtesi a casa i hauràs d'anar a les visites anuals de manteniment.

  Financiación

  financiación dental   En nuestras clínicas ofrecemos soluciones de financiación flexibles, cómodas y adaptadas a tu presupuesto, para ayudarte a conseguir el tratamiento dental que necesitas.   
  • Financiación: Hasta 36 meses sin intereses. Hasta 60 meses con condiciones preferenciales.
  • Fraccionamiento de los pagos: paga mensualmente en cómodas cuotas el tratamiento.
  • Facilitamos un descuento por pronto pago pagando todo el tratamiento al inicio.
  • Automatiza tus pagos para mayor comodidad mediante domiciliación bancaria.
  • Aceptamos el pago con tarjeta de crédito.
     
  Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
  Llamada gratuita 900 102 969

  Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

    

   Lo que opinan nuestros pacientes


   Estamos muy orgullosos de que los pacientes que tratamos compartan su satisfacción con nuestra clínica y nos recomienden a sus familiares y amigos.
   A continuación, puedes ver las valoraciones que han dejado en nuestras páginas de Facebook y Google