900 102 969 (llamada gratuita)
Abaden Implantologia

Implantologia

Què és l’implantologia?

L’implantologia és la disciplina que s’ocupa de reemplaçar les dents perdudes amb materials que simulen les dents naturals del pacient en funció i estètica. Per a això s’utilitzen implants dentals, fabricats amb materials biocompatibles que es col·loquen a l’os maxil·lar substituint artificialment l’arrel de la dent. Estan connectats a una dentadura o corona perquè el pacient pugui tenir una vida normal, menjar i somriure com ho faria amb les dents naturals.

Beneficis de l’implantologia

 • Menjaràs com ho feies abans, sense dolor
 • S’evita la pèrdua òssia causada per les dents perdudes. Amb els implants dentals es restaura la masticació i s’estimula la formació òssia.
 • Millora l’estètica dental; no veuràs espais on et falten dents. Els implants dentals estan connectats a una corona que simula una dent natural en forma, color i aparença.

Per què realitzar els implants dentals a Abaden Dentistas?

 1. Sessió Clínica: realitzem un diagnòstic conjunt on intervenen metges, dentistes de diverses especialitats i protèsics. El benefici és que el pacient està sent tractat per professionals que tenen en el seu haver 28 anys d’experiències compartides i més de 25.000 implants col·locats.
 2. Experiència: 28 anys d’experiència en implants. El director mèdic d’Abaden va ser un dels primers dictantes de cursos per implantòlegs. Nombre de casos: al voltant de 2.000 implants col·locats i documentats al 2017.
 3. Qualitat dels materials: treballem amb 2 de les marques d’implants amb més reputació a nivell mundial i amb un dels millors Laboratoris Protètics de Barcelona.
 4. Sedació conscient: disposem d’un equip de metges anestesistes fix, això ens permet oferir als nostres pacients el servei de sedació tots els dies de la setmana.
 5. Índex de fracàs i garantia d’èxit: el nostre índex de fracàs en implants és molt reduït. A més si hi ha alguna incidència nosaltres ens encarregarem de solucionar el problema sense cap cost per al pacient.

Tratamientos

Implants Dentals
Els implants dentals són elements de titani que s'utilitzen per reemplaçar una dent perduda.
Implants de càrrega immediata
La càrrega immediata és el procediment mitjançant el qual es col·loca l'implant i la pròtesi (funda dental) en la mateixa intervenció.
TTFA - Reposar tota la boca
TTFA és un procediment desenvolupat per l'equip de cirurgians d'Abaden que permet reposar tota la boca amb implants en 4-5 hores.
Implants Zigomàticos
Els implants zigomàtics s'utilitzen en pacients que tenen molta pèrdua òssia.
Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
Llamada gratuita 900 102 969

Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

   

  Casos Clínicos

  Antes
  Después
  Juana

  “Nunca me imaginé que podría verme tan bien después de la operación. Ponerme implantes en Abaden ha sido de las mejores decisiones que he tomado en la vida. Iba dejando pasar el tiempo porque tenía miedo al dentista, si llego a saber que iba a ir tan bien, lo hago antes”

  Antes
  Después
  Ramón

  «Parece una tontería pero, cuando te falta un diente, no te ves igual ni te ven igual. Hace poco me pusieron un implante dental en Abaden por un diente que perdí y el cambio me ha dado más confianza. He vuelto a ser el de antes».

  Opiniones

  Pilar Ruiz

  2 / 5 ( 60 votos ) «Te sientes siempre supertranquilo porque te lo explican todo. (…) Para mi ha sido ganar calidad de vida: vuelvo a comer, vuelvo a sonreír y te da la seguridad de ir por ahí tranquila. (…) El trato es superhumano, desde la recepcionista, las auxilares, los protésicos, todo el […]

  Preguntas frecuentes

  Quant duren els implants dentals?

  Els implants dentals poden durar tant com les dents naturals, sempre que es segueixin les instruccions proporcionades per l'odontòleg. És molt important acudir a la visites de revisió anual per poder evaluar l'evolució de l'implant.

  Es pot col·locar un implant immediatament després de l'extracció de la dent?

  Depèn de cada cas específic. En absència d'infecció i inflamació i la presència d'una quantitat suficient d'os, és possible col·locar l'implant immediatament després de l'extracció dental..

  Es dolorosa la intervenció?

  A la cirurgia, el dentista col·locarà anestèsia local a la zona on es col·locarà l'implant, de manera que aquesta zona quedarà adormida. En cirurgies on col·loquem diversos implants (cirurgies llargues) o en pacient amb por al dentista, recomanem realitzar el tractament sota sedació dental conscient, un procediment mitjançant el qual un metge anestesista el situarà en un estat de relaxació molt profund, similar a quan estas adormit.

  Financiación

  financiación dental   En nuestras clínicas ofrecemos soluciones de financiación flexibles, cómodas y adaptadas a tu presupuesto, para ayudarte a conseguir el tratamiento dental que necesitas.   
  • Financiación: Hasta 36 meses sin intereses. Hasta 60 meses con condiciones preferenciales.
  • Fraccionamiento de los pagos: paga mensualmente en cómodas cuotas el tratamiento.
  • Facilitamos un descuento por pronto pago pagando todo el tratamiento al inicio.
  • Automatiza tus pagos para mayor comodidad mediante domiciliación bancaria.
  • Aceptamos el pago con tarjeta de crédito.
     
  Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
  Llamada gratuita 900 102 969

  Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

    

   Lo que opinan nuestros pacientes


   Estamos muy orgullosos de que los pacientes que tratamos compartan su satisfacción con nuestra clínica y nos recomienden a sus familiares y amigos.
   A continuación, puedes ver las valoraciones que han dejado en nuestras páginas de Facebook y Google