900 102 969 (llamada gratuita)
Abaden Estètica Dental Canvi de somriure – Tractaments dentals combinats

Canvi de somriure – Tractaments dentals combinats

Què és el canvi de somriure?

El canvi de somriure consisteix en la utilització de diversos tractaments dentals combinats amb l’objectiu d’aconseguir el somriure desitjat pel pacient.

Abans de realitzar un canvi de somriure, és molt important realitzar un bon estudi del cas per poder determinar els procediments dentals a utilitzar i l’ordre en què es realitzaran aquests tractaments.

Alguns dels tractaments utilitzats en aquest procés són:

 • Tartrectomia: és el nom tècnic amb què es coneix a la neteja dental que realitza l’higienista.
 • Obturació compòsit – càries: La càries dental és una malaltia infecciosa en què s’ha demostrat la implicació d’un determinat tipus de bacteris.
 • Endodòncia: és un tractament que consisteix en l’eliminació del teixit nerviós afectat per bacteris.
 • Remuntatge oclusal: permet recuperar la forma, mida i color original de les dents, de manera que el pacient recupera la seva capacitat masticatòria.
 • Periodòncia: sanejament de les genives.
 • Implants: reposició de les dents perdudes.
 • Ortodòncia: alineació de les dents.
 • Carilles dentals: es col·loquen per corregir la forma, el color o la mida de les dents.
 • Blanquejament: millora el color de les dents.

 

Beneficis del canvi de somriure:

 • Millora l’estètica de la teva boca, somriu sense complexos
 • Torna a menjar amb normalitat
 • Tractaments sense dolor
 • Tractaments combinats

Per què realitzar un canvi de somriure a Abaden Dentistas?

 1. Sessió Clínica: realitzem un diagnòstic conjunt on intervenen metges, dentistes de diverses especialitats i protèsics. El benefici és que el pacient està sent tractat per professionals que tenen en el seu haver 35 anys d’experiències compartides.
 2. Experiència i formació: realitzem i documentem cada any més de 500 casos d’Estètica (carilles dentals, reconstruccions estètiques, smile makeover, etc). Els nostres especialistes en estètica disposen de Màsters i Postgraus en Estètica i Restauració Dental.
 3. Qualitat dels materials i innovació: col·laborem amb els millors laboratoris per oferir la màxima qualitat i disseny en els nostres treballs protèsics. La utilització de la tecnologia CAD-CAM ens permet oferir un ajust perfecte en tots els treballs realitzats.
 4. Simulació: el Grup Abaden Dentistas ofereix als seus pacients una simulació gratuïta, realitzada amb un programari informàtic especialitzat que ens permet representar de manera molt fiable com quedarà el seu somriure abans de realitzar el tractament.
 5. Mock-up en boca gratuït: es dissenyen les caretes en cera i es proven a la boca del pacient. Un cop a la boca es fan els retocs necessaris fins que el pacient està satisfet amb el resultat, moment en què podem passar a la fabricació de les facetes dentals (de porcellana o compòsit). D’aquesta manera el pacient pot veure com li quedarà el tractament abans de fer-se res.
 6. Sedació: Abaden Dentistas va ser pioner en la utilització de la sedació conscient en tractaments de Odontologia Estètica. La sedació ens permet que el pacient estigui relaxat mentre nosaltres li realitzem el tractament. D’aquesta manera podem realitzar tractaments estètics complexos (3-4 hores) en una sola visita.
 7. Sistema carilles extrafines Lumineers: El Grup Abaden Dentistas disposa de professionals amb el Certificat Oficial de Carilles Lumineers® (curs realitzat a Califòrnia pel laboratori Den-Mat Corporation).
Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
Llamada gratuita 900 102 969

Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

   

  Casos Clínicos

  Antes
  Después
  María

  «Mi boca ha mejorado muchísimo gracias a Abaden. Ahora puedo hablar en público, reír, sin complejos. Antes había situaciones en las que me avergonzaba, pero ahora hasta puedo presumir.»

  Opiniones

  Preguntas frecuentes

  A qui va dirigit?

  A totes les persones que vulguin canviar un o diversos aspectes del seu somriure. A Abaden oferim la possibilitat de combinar tractaments per obtenir el somriure que sempre has desitjat.

  Hi ha un tractament únic per canviar el somriure?

  En general, es combinen diversos tractaments en els quals diversos especialistes d'Abaden es coordinen per treballar en el teu cas. En alguns casos amb un únic tractament es pot canviar tot el somriure.

  És dolorós el canvi de somriure?

  Alguns tractaments no requereixen anestèsia, però alguns procediments es realitzen amb anestèsia local, per la qual cosa no sentirà molèstia durant el tractament. Abaden Dentistas és un dels centres dentals pioners en la utilització de la sedació dental conscient per als tractaments complexos. Aquesta tècnica, dispensada pels nostres metges anestesistes, ens permet situar als nostres pacients en un estat de relaxació similar al que s'experimenta quan es dorm.

  Què és exactament la sedació conscient?

  La sedació conscient és una combinació de medicaments que t'ajuden a relaxar-te (un sedant). Durant la sedació, el pacient roman despert però en un estat de relaxació profund. Aquesta tècnica permet que el pacient es recuperi ràpidament.

  Financiación

  financiación dental   En nuestras clínicas ofrecemos soluciones de financiación flexibles, cómodas y adaptadas a tu presupuesto, para ayudarte a conseguir el tratamiento dental que necesitas.   
  • Financiación: Hasta 36 meses sin intereses. Hasta 60 meses con condiciones preferenciales.
  • Fraccionamiento de los pagos: paga mensualmente en cómodas cuotas el tratamiento.
  • Facilitamos un descuento por pronto pago pagando todo el tratamiento al inicio.
  • Automatiza tus pagos para mayor comodidad mediante domiciliación bancaria.
  • Aceptamos el pago con tarjeta de crédito.
     
  Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
  Llamada gratuita 900 102 969

  Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

    

   Lo que opinan nuestros pacientes


   Estamos muy orgullosos de que los pacientes que tratamos compartan su satisfacción con nuestra clínica y nos recomienden a sus familiares y amigos.
   A continuación, puedes ver las valoraciones que han dejado en nuestras páginas de Facebook y Google