900 102 969 (llamada gratuita)
Abaden Estètica Dental Carilles dentals de compòsit

Carilles dentals de compòsit

Què són les facetes dentals de compòsit?

Les facetes dentals (o carilles dentals) de compòsit són una solució dental utilitzada per millorar l’estètica bucal; en concret permeten corregir problemes en la grandària, forma o color de les dents.

Aquest tipus de facetes s’elaboren mitjançant l’aplicació de diverses capes de resina dental (compòsit) directament sobre la dent fins que s’aconsegueix l’estètica desitjada.

Beneficis de les facetes de compòsit

 • Recupera la forma i el color desitjat.
 • Poc invasiva per les dents.
 • Fàcil reparació.

Per què realitzar les facetes dentals a Abaden Dentistas?

 1. Sessió Clínica: realitzem un diagnòstic conjunt on intervenen metges, dentistes de diverses especialitats i protèsics. El benefici és que el pacient està sent tractat per professionals que tenen en el seu haver 35 anys d’experiències compartides.
 2. Experiència i formació: realitzem i documentem cada any més de 500 casos d’estètica (facetes dentals, reconstruccions estètiques, smile makeover, etc ..). Els nostres especialistes en estètica disposen de Màsters i Postgraus en Estètica i Restauració Dental.
 3. Qualitat dels materials i innovació: col·laborem amb els millors laboratoris per oferir la màxima qualitat i disseny en els nostres treballs protètics. La utilització de la tecnologia CAD-CAM ens permet oferir un ajust perfecte en tots els treballs realitzats.
 4. Simulació: el Grup Abaden Dentistas ofereix als seus pacients una simulació gratuïta, realitzada amb un programari informàtic especialitzat, que ens permet representar de manera molt fiable com quedarà el seu somriure abans de realitzar el tractament.
 5. Mock-up en boca gratuït: es dissenyen les facetes en cera i es proven a la boca del pacient. Un cop a la boca es fan els retocs necessaris fins que el pacient està satisfet amb el resultat, moment en què podem passar a la fabricació de les facetes dentals (de porcellana o compòsit). D’aquesta manera el pacient pot veure com li quedarà el tractament abans de fer-se res.
 6. Sedació: Abaden Dentistas va ser pioner en la utilització de la sedació conscient en tractaments d’Odontologia Estètica. La sedació ens permet que el pacient estigui relaxat mentre nosaltres li realitzem el tractament. D’aquesta manera podem realitzar tractaments estètics complexos (3-4 hores) en una sola visita.
 7. Sistema carilles extrafines Lumineers: El Grup Abaden Dentistas disposa de professionals amb el Certificat Oficial de Carilles Lumineers® (curs realitzat a Califòrnia pel laboratori Den-Mat Corporation).

Procedimiento

1. Primera visita
A la primera visita, el dentista et realitza una exploració en boca i et pren unes fotografies i unes radiografies per tenir els màxims registres possibles del teu cas.
2. Estudi del cas
Es decideix l'estètica desitjada (tant la forma com el color) i es fa una neteja clínica de la superfície de les dents per eliminar impureses.
3. Selecció del color
Es fa un registre del color actual de les dents i del color que es vol aconseguir amb les carilles dentals de compòsit.
4. Preparació
Mitjançant un tractament químic, es prepara la dent per poder adherir el compòsit de manera definitiva.
5. Modelatge del compòsit
S'afegeixen successives capes de compòsit i de maquillatge i es van modelant fins aconseguir la forma desitjada.
6. Polit de les facetes
Un cop amb la forma, color i mida desitjada, es passa una seqüència de discos amb l'objectiu de donar brillantor natural a les noves facetes.
Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
Llamada gratuita 900 102 969

Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

   

  Casos Clínicos

  Antes
  Después
  Angeles

  Siempre había querido arreglarme este diente que tenia girado. y estoy muy contenta con el resultado

  Antes
  Después
  Sara

  “Me encanta como han quedado mis dientes. No es que tuviera una sonrisa horrible, pero ahora he ganado confianza. Me veo mucho más guapa.”

  Preguntas frecuentes

  En quins casos es recomanen les facetes de compòsit?

  El tractament es pot realitzar a qualsevol persona que vulgui millorar l'estètica del seu somriure. En qualsevol cas, és el dentista qui determina mitjançant un examen clínic si està indicat el tractament, especialment en casos d'apinyament sever o defectes en la relació de les arcades dentàries.

  Quant de temps duren les facetes de compòsit?

  La durada de les facetes de compòsit depèn de molts factors, entre ells, el tipus de material compost utilitzat i els hàbits del pacient.

  Puc veure el resultat final abans de fer un tractament?

  Sí, abans de realitzar el tractament, si vols, se't pot ensenyar una representació de com quedarà el teu somriure una vegada efectuada la col·locació de les facetes dentals.

  Hi ha riscos?

  El principal risc de les facetes són les fractures de les mateixes. En el cas de les carilles de compòsit es podrà arreglar fàcilment afegint més compòsit sobre la dent. Has de tenir cura quan mengis i amb certes begudes com el cafè, el te o certs condiments que poden pigmentar el compòsit.

  Financiación

  financiación dental   En nuestras clínicas ofrecemos soluciones de financiación flexibles, cómodas y adaptadas a tu presupuesto, para ayudarte a conseguir el tratamiento dental que necesitas.   
  • Financiación: Hasta 36 meses sin intereses. Hasta 60 meses con condiciones preferenciales.
  • Fraccionamiento de los pagos: paga mensualmente en cómodas cuotas el tratamiento.
  • Facilitamos un descuento por pronto pago pagando todo el tratamiento al inicio.
  • Automatiza tus pagos para mayor comodidad mediante domiciliación bancaria.
  • Aceptamos el pago con tarjeta de crédito.
     
  Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
  Llamada gratuita 900 102 969

  Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

    

   Lo que opinan nuestros pacientes


   Estamos muy orgullosos de que los pacientes que tratamos compartan su satisfacción con nuestra clínica y nos recomienden a sus familiares y amigos.
   A continuación, puedes ver las valoraciones que han dejado en nuestras páginas de Facebook y Google