900 102 969 (llamada gratuita)
Abaden Estètica Dental Carilles dentals de ceràmica

Carilles dentals de ceràmica

Què són les facetes dentals de ceràmica?

Són fines làmines de ceràmica que es col·loquen cobrint tota la superfície frontal de les dents. S’uneixen fortament a la dent amb un ciment especial.

Les carilles dentals de ceràmica són una solució dental utilitzada per millorar l’estètica bucal; en concret, permeten corregir problemes en la grandària, forma o color de les dents.

Beneficis de les facetes dentals de ceràmica:

 • És un dels tractaments més estètics que existeixen.
 • Millora l’aspecte del teu somriure.
 • Duradores.

Per què realitzar les Carilles Dentals a Abaden Dentistas?

 1. Sessió Clínica: realitzem un diagnòstic conjunt on intervenen metges, dentistes de diverses especialitats i protèsics. El benefici és que el pacient està sent tractat per professionals que tenen en el seu haver 35 anys d’experiències compartides.
 2. Experiència i formació: realitzem i documentem cada any més de 500 casos d’estètica (carilles dentals, reconstruccions estètiques, smile makeover, etc ..). Els nostres especialistes en estètica disposen de Màsters i Postgraus en Estètica i Restauració Dental.
 3. Qualitat dels materials i innovació: col·laborem amb els millors laboratoris per oferir la màxima qualitat i disseny en els nostres treballs protètics. La utilització de la tecnologia CAD-CAM ens permet oferir un ajust perfecte en tots els treballs realitzats.
 4. Simulació: el Grup Abaden Dentistas ofereix als seus pacients una simulació gratuïta, realitzada amb un programari informàtic especialitzat, que ens permet representar de manera molt fiable com quedarà el seu somriure abans de realitzar el tractament.
 5. Mock-up en boca gratuït: es dissenyen les facetes en cera i es proven a la boca del pacient. Un cop a la boca es fan els retocs necessaris fins que el pacient està satisfet amb el resultat, moment en què podem passar a la fabricació de les facetes dentals (de porcellana o compòsit). D’aquesta manera el pacient pot veure com li quedarà el tractament abans de fer-se res.
 6. Sedació: Abaden Dentistas va ser pioner en la utilització de la sedació conscient en tractaments d’Odontologia Estètica. La sedació ens permet que el pacient estigui relaxat mentre nosaltres li realitzem el tractament. D’aquesta manera podem realitzar tractaments estètics complexos (3-4 hores) en una sola visita.
 7. Sistema carilles extrafines Lumineers: el Grup Abaden Dentistas disposa de professionals amb el Certificat Oficial de Carilles Lumineers® (curs realitzat a Califòrnia pel laboratori Den-Mat Corporation).

Procedimiento

1. Primera visita
A la primera visita, el dentista et realitza una exploració en boca i et pren unes fotografies i unes radiografies per tenir els màxims registres possibles del teu cas.
2. Estudi del cas
Dentistes de diverses especialitats es reuneixen en sessió clínica per estudiar conjuntament tots els teus registres, acordar un diagnòstic i planificar un pla de tractament.
3. Encerat diagnòstic
Aquest procediment permet veure al motlle i a la boca, mitjançant el Mock-Up, quin serà el resultat final de les facetes fins i tot abans de començar a treballar.
4. Preparació
Es realitzen petites modificacions i es prenen motlles que s'envien al laboratori per elaborar les facetes.
5. Selecció del color
Es fa un registre del color actual de les dents i del color que es vol aconseguir amb les facetes.
6. Cimentat
Després d'un tractament de la dent i de la carilla, s'utilitza un adhesiu especial que fa que es converteixin en una sola peça.
Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
Llamada gratuita 900 102 969

Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

   

  Casos Clínicos

  Antes
  Después
  Juanjo

  «He abierto una ventana que tenia mucho tiempo cerrada, ahora he recuperado la confianza y la tranquilidad de poder sonreír sin complejos»

  Antes
  Después
  Manuel

  «Mis dientes han vuelto a ser los de antes,  incluso pienso que han quedado mejor que antes. Estoy muy contento con el trabajo y con todo el equipo de Abaden.»

  Antes
  Después
  María

  «Mi boca ha mejorado muchísimo gracias a Abaden. Ahora puedo hablar en público, reír, sin complejos. Antes había situaciones en las que me avergonzaba, pero ahora hasta puedo presumir.»

  Preguntas frecuentes

  En quins casos estan recomanades facetes de ceràmica?

  Estan indicades per a tots els pacients que desitgin millorar l'estètica del seu somriure. És el dentista qui determina, mitjançant un examen clínic, si es pot fer el tractament, especialment en casos d'apinyament sever o defectes en la relació de les arcades.

  Quant de temps duren les facetes de ceràmica?

  La ceràmica ofereix una alta resistència, per tant, si les condicions bucals són òptimes, duraran el que duri la teva dent. Cal tenir en compte les condicions en què es troba cada boca i els hàbits del pacient. El dentista t'indicarà si és recomanable posar-les o no.

  Existeix algun risc?

  El principal risc de les facetes dentals de ceràmica són les fractures. El dentista ha de valorar si pot tornar a cimentar la careta caiguda o, pel contrari, s'ha de sol·licitar una nova faceta al laboratori.

  Puc veure el resultat final abans de fer un tractament?

  Si ho desitja, abans de realitzar el tractament es pot fer una presentació de com quedarà el teu somriure un cop efectuades les carilles dentals de ceràmica. Utilitzem un programa informàtic de simulacions dentals.

  Financiación

  financiación dental   En nuestras clínicas ofrecemos soluciones de financiación flexibles, cómodas y adaptadas a tu presupuesto, para ayudarte a conseguir el tratamiento dental que necesitas.   
  • Financiación: Hasta 36 meses sin intereses. Hasta 60 meses con condiciones preferenciales.
  • Fraccionamiento de los pagos: paga mensualmente en cómodas cuotas el tratamiento.
  • Facilitamos un descuento por pronto pago pagando todo el tratamiento al inicio.
  • Automatiza tus pagos para mayor comodidad mediante domiciliación bancaria.
  • Aceptamos el pago con tarjeta de crédito.
     
  Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
  Llamada gratuita 900 102 969

  Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

    

   Lo que opinan nuestros pacientes


   Estamos muy orgullosos de que los pacientes que tratamos compartan su satisfacción con nuestra clínica y nos recomienden a sus familiares y amigos.
   A continuación, puedes ver las valoraciones que han dejado en nuestras páginas de Facebook y Google