900 102 969 (llamada gratuita)
Abaden El nostre equip

El nostre equip

L’equip Abaden està format per més de 50 persones seleccionades per les seves característiques professionals i la seva ètica odontològica.

Els nostres especialistes estan formats per l’ús de la tecnologia més avançada i treballen conjuntament i diàriament mitjançant Sessió Clínica, el que ens permet oferir el millor diagnòstic i uns tractaments de qualitat a un preu competitiu.

Sense oblidar que, a més de professionals amb gran potencial, el nostre personal ha estat escollit pels seus valors: busquem bones persones que es preocupin pels seus pacients, que vulguin superar-se i que comparteixin el nostre codi ètic.

Així som:

Director mèdic i fundador


El fundador i director mèdic del grup Abaden, el doctor Domingo Obradors, va fundar aquestes clíniques fa més de 35 anys, amb l’objectiu d’oferir un servei dental de qualitat als seus pacients, sense oblidar el tracte familiar i de confiança que es manté en les diferents clíniques.

Amb una llarga trajectòria exercint Odontologia, el doctor Obradors s’encarrega de revisar en Sessió Clínica tots els casos que es realitzen en els nostres centres, juntament amb els directors mèdics de cada clínica, per assegurar la major qualitat tant en el diagnòstic com en els tractaments.

 

 

 

 

Equip Mèdic-Dental

Els directors mèdics són doctors amb àmplia experiència en les diferents especialitats odontològiques. S’encarreguen que tots els pacients estiguin atesos pel millor dentista especialista i que, per tant, rebin el millor tractament i se sentin sempre en les millors mans.

L’equip d’odontòlegs el complementen els implantòlegs, ortodoncistes, periodoncistes i odontòlegs generalistes. Un equip d’especialistes que comparteixen la mateixa filosofia d’odontologia avançada sense oblidar l’ètica i el compromís amb els pacients.

Des de fa 10 anys mantenim un estret vincle amb un equip d’anestesistes, liderats pel Dr. Carví. Aquesta col·laboració ens permet oferir el servei de sedació conscient tots els dies de la setmana i amb unes condicions econòmiques molt millors de les que es poden trobar en altres centres dentals.

 

              

Equip de clínica

El treball dels dentistes no seria possible sense l’ajuda del nostre equip auxiliar, format per recepcionistes, higienistes, auxiliars i assessors dentals. Gràcies a ells, comptem amb una llarga llista de pacients que porten molts anys confiant la seva salut bucodental a Abaden.

                          

 

 

Lo que opinan nuestros pacientes


Estamos muy orgullosos de que los pacientes que tratamos compartan su satisfacción con nuestra clínica y nos recomienden a sus familiares y amigos.
A continuación, puedes ver las valoraciones que han dejado en nuestras páginas de Facebook y Google