900 102 969 (llamada gratuita)
Abaden Clíniques col·laboradores

Clíniques col·laboradores

En els nostres més de 35 anys d’història, hem creat aliances i col·laboracions amb altres clíniques que per la seva experiència i els seus protocols de qualitat mereixen la nostra confiança.

Aquestes clíniques estan situades en àrees geogràfiques on nosaltres no tenim presència, per la qual cosa, si algun dels nostres pacients tingués una urgència dental estant en alguna d’aquestes zones, podria ser tractat en aquestes clíniques amb els següents beneficis:

  • Accés a l’historial dental: amb prèvia autorització del pacient, es concedirà accés a la clínica col·laboradora a l’historial dental del pacient perquè pugui tenir l’històric dels tractaments i proves diagnòstiques realitzades en Abaden.
  • Preus preferents: hem signat un conveni que permet als nostres pacients realitzar-se els tractaments d’urgència amb preus preferents.
  • Prioritat de cita: el pacient serà tractat amb la màxima prioritat per a poder solucionar la seva urgència dental al més aviat possible.

De la mateixa manera, els pacients d’aquestes clíniques col·laboradores també gaudiran d’aquests avantatges a les clíniques Abaden Dentistes.

 

Clíniques col·laboradores

Saragossa – Clínica Dental Esteban Castán

Clínica oberta l’any 1981, amb una àmplia trajectòria en les especialitats d’Implantologia i Regeneració Òssia. El Dr. Esteban Castán col·labora com a cirurgià a Abaden Dentistes Diagonal des de fa més de 5 anys.

Adreça: Paseo de la Independencia, 8 Dpdo, 4º Dcha, 50004 Zaragoza

Telèfon: 976 35 70 39

Web: www.clinicaestebancastan.com

 

Madrid – Clínica Vega

Clínica familiar fundada l’any 1946. Actualment la dirigeix el Dr. Javier Vega, qui ha col·laborat durant diversos anys amb Abaden.

Adreça: Calle Alcalá 114, 2ºA, 28009 Madrid

Telèfon: 915 755 231

Web: www.clinicavega.com

Lo que opinan nuestros pacientes


Estamos muy orgullosos de que los pacientes que tratamos compartan su satisfacción con nuestra clínica y nos recomienden a sus familiares y amigos.
A continuación, puedes ver las valoraciones que han dejado en nuestras páginas de Facebook y Google