900 102 969 (llamada gratuita)
Abaden Dónde estamos Dentista Blanes

Dentista Blanes

abaden dentistas blanes

Blanes
Plaça de la Solidaritat, 7 – 8
CP 17300
972 33 69 12
De 10 h a 14 h i de 15 h a 20 h / de dilluns a divendres.
Mútues col·laboradores:

Assegurances Mèdiques: Medifiatc, Adeslas, Sanitas, Asisa, Assistència Sanitària Col·legial

Assegurances Dentals: Fiatc, Vital Seguro

Registre Sanitari: E17627828; Responsable Sanitari: Dra. Laura Obradors Bonet

Per què escollir Abaden Dentistas Blanes?

La clínica dental de Blanes és una de les primeres clíniques del grup Abaden, amb més de 30 anys d’experiència.
Fa un anys ens vam traslladar a un nou local amb millor accessibilitat i ubicació per rebre als nostres pacients en unes instal·lacions més modernes perquè l’experiència a la clínica dental sigui el més agradable possible. Seguim sent fidels a la nostra filosofia i manera de treball, innovant cada dia mitjançant l’última tecnologia en diagnòstic dental (TAC 3D – CBCT, etc).

Dentista de referència a Blanes

Com a centre dental de referència a Blanes, hem rebut nombrosos testimonis dels nostres pacients mostrant la seva satisfacció tant amb el tracte rebut com amb els tractaments. Les següents opinions han estat extretes de les valoracions en les nostres pàgines a Facebook i Google:

– «Vaig anar a Abaden Blanes fa un parell de mesos recomanada per una companya perquè tinc pànic al dentista i em van dir que ells feien una cosa anomenada sedació conscient. La primera visita va ser gratuïta, vaig voler fer-me diversos tractaments aprofitant que anava a fer-ho. La meva sedació (a Abaden Lloret) va durar una mica més de 4 hores amb extracció de 3 queixals del seny i mort d’un nervi inclosos. Juro que no vaig sentir res de dolor durant el procés, i després només una lleu molèstia derivada dels punts. A més, si no tens els diners estalviats et donen l’opció de finançar-ho. Estic molt contenta amb Abaden i el recomano 100%. El tracte és exquisit i són molt professionals!»

– «Visc a Blanes des de fa anys i sóc pacient de la clínica des de fa quatre. La veritat és que sempre han estat molt ràpids amb tot i el tracte és fantàstic. És com a casa.»

– «Fa poc que han canviat d’instal·lacions i el nou local és molt còmode i les instal·lacions fantàstiques. El recomano.»

– «Opino el mateix que Tonio. Jo també tinc pànic al dentista. El tracte des del minut 1 és de 10. Em vaig fer implant de tota la part superior amb sedació. Increïble! 0 mal fins i tot després de la intervenció. Ara quan entro estic molt més tranquil·la. Altament recomanable! sobretot als que tenim tanta por.»

– «Avui dia 2017.11.06 m’acaben de fer cirurgia i m’han tret un quist també a part. Estic encantada! m’ha canviat el somriure totalment! I el tracte no pot ser millor! Moltíssimes gràcies a la meva doctora i a tot l’equip! Moltíssimes gràcies.»

– «Fa anys que tota la família ens vam tractar a Abaden Blanes. Tot és excel·lent. Tracte, tractaments, finançament. Un gran i bon equip de professionals. Gràcies.»

 

 

Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
Llamada gratuita 900 102 969

Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

     

    Lo que opinan nuestros pacientes


    Estamos muy orgullosos de que los pacientes que tratamos compartan su satisfacción con nuestra clínica y nos recomienden a sus familiares y amigos.
    A continuación, puedes ver las valoraciones que han dejado en nuestras páginas de Facebook y Google