900 102 969 (llamada gratuita)
Abaden Dónde estamos Dentista Barcelona – Vall d’Hebron

Dentista Barcelona – Vall d’Hebron

abaden vall d'hebron

Barcelona
Carrer Arenys, 89 - 93
Vall d'Hebron (CP 08035)
933 58 41 03
De 10 h a 14 h i de 15 h a 19 h / de dilluns a divendres.
Transporte: Metro: L5 El Coll / Teixonera – L3 Vall d’Hebron Bus: 17, 19, 112, 119

Mutues col·laboradores: Medifiatc, Assistència Sanitaria Col·legial y Vital Seguro.

Registre Sanitari: E08049711; Responsable Sanitari: Dra. Laura Obradors Bonet.

Per què escollir Abaden Dentistas Vall d’Hebron?

El grup Abaden va iniciar la seva trajectòria amb aquesta clínica i l’equip que treballa compta amb més de 30 anys d’experiència. Es troba situada prop de l’Hospital Vall d’Hebron. Aquesta clínica és ideal per a aquells pacients que desitgin venir en cotxe, per la seva proximitat a la Ronda de Dalt. Seguint la filosofia de la resta de centres del grup, disposem de l’última tecnologia en tractaments dentals, en un ambient agradable i familiar.

Dentista de referència a Barcelona

Com a centre dental de referència a Barcelona, hem rebut nombrosos testimonis dels nostres pacients mostrant la seva satisfacció tant amb el tracte rebut com amb els tractaments. Les següents opinions han estat extretes de les valoracions a les nostres pàgines a Facebook i Google:

– «He vingut amb cotxe des de Terrassa i la veritat és que molt bé. Tenia una mica de respecte perquè des de sempre he sentit por en notar que em tocaven la boca i amb la sedació conscient m’ha passat el temps volant. Increïble. Tornaré.»

– «Sóc pacient de tota la vida i el personal és fantàstic. Mai he tingut cap problema. Recomano a la gent que vingui.»

– «Aquest matí m’han tret un queixal i gens de dolor. El tracte perfecte, el proper, la resta de la boca que només em falten dates.»

– «Opino el mateix que Tonio. Jo també tinc pànic al dentista. El tracte des del minut 1 és de 10. Em vaig fer implant de tota la part superior amb sedació. Increïble! 0 mal, fins i tot després de la intervenció. Ara quan entro estic molt més tranquil·la. Altament recomanable! sobretot als que tenim tanta por.»

Trobaràs també altres centres dentals a Barcelona a Diagonal (davant de l’Illa) i Marquès de Sentmenat (al costat de l’estació de Sants).

Imatges de la clínica Abaden Dentistas a Barcelona – Vall d’Hebron

Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
Llamada gratuita 900 102 969

Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

     

    Lo que opinan nuestros pacientes


    Estamos muy orgullosos de que los pacientes que tratamos compartan su satisfacción con nuestra clínica y nos recomienden a sus familiares y amigos.
    A continuación, puedes ver las valoraciones que han dejado en nuestras páginas de Facebook y Google