900 102 969 (llamada gratuita)
Abaden Dónde estamos Dentista Barcelona – Diagonal

Dentista Barcelona – Diagonal

abaden dentistas diagonal

Barcelona
Avinguda Diagonal, 646 BIS
Diagonal (CP 08017)
93 205 65 05
De 9 h a 14 h i de 15 h a 20 h / de dilluns a divendres.
Transports: Tranvía: T1, T2, T3 Bus: 6, 7, 33, 34, 63

Mútues col·laboradores: Medifiatc, Assistència Sanitaria Col·legial y Vital Seguro.

Registre Sanitari: E08048316; Responsable Sanitari: Dra. Laura Obradors Bonet.

           Vista interior de la clínica

Per què escollir la clínica dental Abaden Dentistas Barcelona Diagonal?

Hem dissenyat un espai pensat perquè la teva experiència a la clínica dental sigui el més agradable possible. La clínica està equipada amb l’última tecnologia (Tac Dental, Cad-Cam, etc.) i oferim les millors solucions per als nostres pacients.

A la clínica dental Abaden Diagonal hem reunit un equip format per personal altament capacitat i la meta és l’excel·lència. L’equip mèdic, liderat per la Dra. Laura Obradors, compta amb especialistes en les diferents àrees de l’odontologia (implantologia, pròtesi dental, ortodòncia, periodòncia, estètica dental, odontologia conservadora i odontopediatria).

Primera visita a Abaden Dentistas Barcelona Diagonal

A la primera visita a la clínica, els nostres professionals faran una exploració de la teva boca i prendran registres (fotos i radiografies). Posteriorment s’analitzarà el teu cas conjuntament amb la resta de dentistes de l’equip a la reunió matinal (sessió clínica). D’aquesta reunió sortirà un diagnòstic i un pla de tractament que permeti satisfer les teves necessitats estètiques i de salut.

L’objectiu de realitzar els diagnòstics de forma conjunta és aconseguir diagnòstics molt més precisos (20 ulls veuen millor que 2). Cadascun dels professionals d’Abaden es centra en realitzar aquelles especialitats o tractaments en els que té més experiència i deixa la resta de tractaments a altres dentistes del grup segons la seva especialitat.

Dentista de referència a Barcelona

Com a clínica dental de referència a Barcelona i gràcies a la seva cèntrica ubicació i les seves instal·lacions modernes, hem rebut nombrosos testimonis dels nostres pacients mostrant la seva satisfacció tant amb el tracte rebut com amb els tractaments. Les següents opinions s’han extret de les valoracions a les nostres pàgines a Facebook i Google:

– «He viatjat des d’Aragó per realitzar-me un tractament d’implants en aquesta clínica, ja que em van dir que era una de les millors. Ja ha passat gairebé un mes des del tractament i estic molt content amb el resultat. La diferència que ofereix aquesta clínica respecte a altres que havia visitat anteriorment és que et fan el tractament d’implants en una sola sessió i, en utilitzar la sedació, el dolor és gairebé inexistent «.

– «Sóc pacient d’Abaden, a una de les clíniques de Barcelona. Quan vaig arribar a ells al març de 2017, portava gairebé un any buscant una solució per la meva boca, però no l’havia trobat. He de dir que, des de la persona que t’atén a l’arribar, els auxiliars, els metges, protèsics, anestesistes…, tot el personal és humà i empatitza amb tu, per fer-te sentir el més tranquil possible. L’equip mèdic es reuneix en sessió clínica per estudiar cada cas de manera individual i poder oferir el tractament que millor s’adapta a la situació i característiques de la teva boca. El procés és tal com t’ho expliquen des del primer moment: en un matí la part superior i a la setmana, la part inferior. Durant el procés de recuperació, que és gairebé imperceptible, estan a la teva disposició ja sigui via telefònica o presencial, perquè estiguis atès en tot moment. Per descomptat, totalment recomanable per professionalitat, honestedat i tracte impecable. Gràcies a tot l’equip d’Abaden Marquès i Abaden Diagonal, per fer que tot aquest procés fos tan fàcil!»

– «100% recomanable. Primera visita el 2 de maig, primera intervenció 20 de maig, juny 3 segona i definitiva intervenció; en definitiva, rapidesa. A partir d’ara revisions. Gent amable i molt professional, et sents com a casa. Els millors professionals amb els que he estat.»

– «Molt bona clínica. La meva germana em va recomanar el centre i em va agradar. Està cèntrica i ben comunicada, amb l’avantatge que té totes les especialitats».

– «Hola, només volia felicitar a tot l’equip de professionals d’Abaden Diagonal pel treball que m’han fet a la boca en una sola sessió. Dono fe que és veritat i només dir-li a totes aquelles persones que fan aquests comentaris a les xarxes que són uns incrèduls, a mi m’ha anat de meravella.»

– «Tota la família ens tractem a aquesta clínica des fa molts anys i sempre ens hem sentit a gust amb el tracte rebut i amb els tractaments realitzats».

– «Thank you so much for your attention and care! After the visit I could continue mi holidays without worries.»

– «Són bona gent, amables i uns professionals de primera! El meu cas és complicadíssim, però ells busquen solucions i fan l’impossible per resoldre les dificultats. Estic encantada!

 

Veure fotos de la clínica Abaden Dentistas Barcelona

Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
Llamada gratuita 900 102 969

Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

     

    Lo que opinan nuestros pacientes


    Estamos muy orgullosos de que los pacientes que tratamos compartan su satisfacción con nuestra clínica y nos recomienden a sus familiares y amigos.
    A continuación, puedes ver las valoraciones que han dejado en nuestras páginas de Facebook y Google