900 102 969 (llamada gratuita)
Abaden Cirurgia Dental Queixals del seny

Queixals del seny

Què són els queixals del seny?

Els queixals del seny són els últims dels grans molars a la part posterior de la seva boca. En general, emergeixen de les genives entre els 17 i els 24 anys d’edat. No obstant això, algunes persones mai desenvolupen els queixals del seny, però es pot arribar a tenir fins a quatre: un a cada cantonada de la boca.

Per a què serveixen?

Realment, a nosaltres ja no ens serveix de molt el tercer molar, però ha quedat de forma vestigial.

Treure els queixals del seny o conservar-los?

Per respondre a la pregunta de si és convenient treure els queixals del seny hem d’analitzar els tres escenaris possibles:

 • Tenen l’espai suficient per sortir i funcionar amb normalitat.
 • L’espai és insuficient, per la qual cosa només surten parcialment. En aquest cas la superfície està coberta per la geniva, es forma una bossa a la qual pot entrar menjar i s’infecta, ja que no és possible netejar bé la zona.
 • L’espai és insuficient i ni tan sols arriben a sortir. En aquests casos, els queixals del seny empenyen a les dents que estan al costat d’ells i poden causar malposició dentària.

En el cas que tinguin espai i funcionin amb normalitat, poden mantenir-se. En cas contrari, recomanarem la seva extracció.

 

Procedimiento

1. Preparació
L'operació normalment es realitza amb anestèsia local. Aquest tipus d'anestèsia bloqueja completament el mal de genives mentre el pacient està despert durant el procediment.
2. Extracció
El procediment per extreure els queixals del seny dependrà de com estiguin col·locats. La majoria de les extraccions de queixals del seny solen tardar només uns minuts; pels casos més difícils els dentistes poden tardar uns 20 minuts.
3. Post-operatori
Després de l'operació, el dentista indicarà las pautes a seguir.
Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
Llamada gratuita 900 102 969

Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

   

  Preguntas frecuentes

  És dolorós? - Sedació

  Gràcies a l'anestèsia local i a la sedació conscient, el procés d'extracció és pràcticament indolor. Durant el post-operatori és possible que el pacient senti algunes molèsties, encara que aquestes poden ser controlades si es segueixen les recomanacions del dentista en matèria de fàrmacs (analgèsics, antibiòtics i solucions d'esbandida bucal).

  Vol saber més? Llegeix el nostre article "Curiositats sobre els queixals del seny"

   

  Financiación

  financiación dental   En nuestras clínicas ofrecemos soluciones de financiación flexibles, cómodas y adaptadas a tu presupuesto, para ayudarte a conseguir el tratamiento dental que necesitas.   
  • Financiación: Hasta 36 meses sin intereses. Hasta 60 meses con condiciones preferenciales.
  • Fraccionamiento de los pagos: paga mensualmente en cómodas cuotas el tratamiento.
  • Facilitamos un descuento por pronto pago pagando todo el tratamiento al inicio.
  • Automatiza tus pagos para mayor comodidad mediante domiciliación bancaria.
  • Aceptamos el pago con tarjeta de crédito.
     
  Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
  Llamada gratuita 900 102 969

  Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

    

   Lo que opinan nuestros pacientes


   Estamos muy orgullosos de que los pacientes que tratamos compartan su satisfacción con nuestra clínica y nos recomienden a sus familiares y amigos.
   A continuación, puedes ver las valoraciones que han dejado en nuestras páginas de Facebook y Google