900 102 969 (llamada gratuita)
Abaden Cirurgia Dental Empelts d’os dental

Empelts d’os dental

Què són els empelts ossis?

Quan es perden les dents, l’os es comença a reabsorbir. Pot fer-ho en alçada, amplada o d’ambdues maneres. Davant d’aquesta situació, moltes vegades és impossible col·locar implants dentals sense prèviament regenerar (col·locar nou os).

Els empelts ossis són blocs d’os que es fan servir com a alternativa en aquells casos en què no hi ha prou os en alçada i / o amplada per col·locar els implants dentals, tant al maxil·lar superior com en l’inferior.

Beneficis dels empelts ossis:

 • Permet col·locar implants dentals en pacients amb poc os.
 • Evita haver de portar una pròtesi de «posar i treure». Abans que es realitzés aquesta tècnica en pacients amb poc os, l’única solució era portar pròtesis amovibles no fixes, ja que no es podien col·locar els implants dentals.

Per què realitzar el tractament d’empelt d’os a Abaden Dentistas?

 1. Sessió Clínica: realitzem un diagnòstic conjunt on intervenen metges, dentistes de diverses especialitats i protètics. El benefici és que el pacient està sent tractat per professionals que tenen en el seu haver 35 anys d’experiències compartides.
 2. Sedació dental: disposem d’un equip de metges anestesistes fix. Això ens permet oferir als nostres pacients el servei de sedació tots els dies de la setmana. Gràcies a la sedació dental el pacient estarà relaxat mentre es realitza tota la intervenció.
 3. Experiència i formació: l’equip de cirurgians que realitza aquest tipus d’intervencions està composat per especialistes que posseeixen el Màster en Cirurgia Periodontal i Implants i que tenen una àmplia experiència en la realització d’aquest tipus de cirurgies.
 4. Centre certificat per utilitzar os de banc: per als empelts d’os sol utilitzar-se, o bé un substitut ossi (Bioss), o bé os de banc. Abaden Dentistas és l’únic centre certificat a Catalunya per utilitzar os de banc.

Procedimiento

1. Estudi del cas i CBCT
Per valorar si es poden fer empelts ossis és imprescindible realitzar un escàner en 3 dimensions (CBCT) del maxil·lar superior i / o inferior. Aquesta prova diagnòstica ens informa de l'amplada, alçada i qualitat de l'os. A més, amb el CBCT podem planificar la cirurgia prèviament a l'ordinador.
2. Cirurgia d'empelt d'os
La cirurgia varia en funció de la mida i la localització de l'àrea que s'ha de regenerar. En alguns casos, s'utilitzen empelts ossis del propi pacient que s'extreuen d'altres zones de la boca. En altres casos, s'ha de recórrer a utilitzar os fabricat amb propietats molt similars a l'os propi.
3. Col·locació dels implants dentals
En alguns casos, el mateix dia en què es realitza la cirurgia d'empelt ossi també es poden col·locar els implants. En altres casos, s'ha d'esperar de 3 a 9 mesos per tal que el nou os col·locat s'integri correctament. El teu dentista d'Abaden decidirà quin és el teu cas.
4. Revisió
És molt important, no només en la cirurgia d'empelts ossis sinó en tots els tractaments dentals, que acudeixis a les revisions per veure l'evolució i controlar que tot funcioni correctament.
Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
Llamada gratuita 900 102 969

Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

   

  Preguntas frecuentes

  En quins casos està recomanat fer empelts ossis?

  Estan indicats en pacients que han perdut les dents i molt os i que sense aquesta tècnica no podrien col·locar-se els implants dentals.

  És dolorós el tractament?

  No és dolorós ja que es dorm la zona que es tractarà amb anestèsia local. A més, recomanem que aquesta cirurgia es realitzi sota sedació dental proporcionada pel nostre equip d'anestesistes, per a més comoditat del pacient.

  Quant he d'esperar per col·locar-me els implants dentals després de fer-me l'empelt d'os?

  Depèn en gran mesura de la quantitat i la qualitat d'os que s'hagi col·locat. En alguns casos, en la mateixa cirurgia es col·loquen els implants. En altres casos, s'ha d'esperar entre 3 i 9 mesos fins que l'os nou s'integri. Consulta al teu dentista d'Abaden per saber quin és el teu cas.

  Podré fer vida normal després de l'operació? Menjar i beure?

  Sí, el teu doctor et receptarà la medicació perquè no tinguis dolor després de l'operació i t'indicarà quin tipus d'aliments podràs menjar i beure. En general, es recomana no prendre begudes molt calentes ni aliments molt durs.

  Financiación

  financiación dental   En nuestras clínicas ofrecemos soluciones de financiación flexibles, cómodas y adaptadas a tu presupuesto, para ayudarte a conseguir el tratamiento dental que necesitas.   
  • Financiación: Hasta 36 meses sin intereses. Hasta 60 meses con condiciones preferenciales.
  • Fraccionamiento de los pagos: paga mensualmente en cómodas cuotas el tratamiento.
  • Facilitamos un descuento por pronto pago pagando todo el tratamiento al inicio.
  • Automatiza tus pagos para mayor comodidad mediante domiciliación bancaria.
  • Aceptamos el pago con tarjeta de crédito.
     
  Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
  Llamada gratuita 900 102 969

  Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

    

   Lo que opinan nuestros pacientes


   Estamos muy orgullosos de que los pacientes que tratamos compartan su satisfacción con nuestra clínica y nos recomienden a sus familiares y amigos.
   A continuación, puedes ver las valoraciones que han dejado en nuestras páginas de Facebook y Google