900 102 969 (llamada gratuita)
Abaden Cirurgia Dental Empelt de teixit connectiu

Empelt de teixit connectiu

Què són els empelts de teixit connectiu

El nom pot causar certa por però és un procediment mínimament invasiu i molt senzill.

Consisteix a treure un tros de geniva d’una zona de la boca on abundi i col·locar-la en una zona en la qual es necessiti, ja sigui per cobrir una dent, per poder col·locar implants o per altres motius.

Beneficis dels empelts de teixit connectiu:

 • Substitueixen la geniva perduda i permeten posar implants dentals millorant els seus resultats.
 • En cobrir dents i implants, protegeixen als mateixos de bacteris i restes d’aliments, entre d’altres.
 • Cobreixen arrels dentals que han estat exposades per la malaltia periodontal.

Per què realitzar el tractament d’empelt de teixit connectiu a Abaden Dentistas?

 1. Sessió Clínica: realitzem un diagnòstic conjunt on intervenen metges, dentistes de diverses especialitats i protètics. El benefici és que el pacient està sent tractat per professionals que tenen en el seu haver 35 anys d’experiències compartides.
 2. Sedació Dental: disposem d’un equip de metges anestesistes fix, això ens permet oferir als nostres pacients el servei de sedació tots els dies de la setmana. Gràcies a la sedació dental el pacient estarà relaxat mentre es realitza tota la intervenció.
 3. Experiència i formació: l’equip de cirurgians que realitza aquest tipus d’intervencions està composat per especialistes que posseeixen el Màster en Cirurgia Periodontal i Implants i que tenen una àmplia experiència en la realització d’aquest tipus de cirurgies.

Procedimiento

1. Estudi del cas
L'equip d'Abaden dentistas treballa de forma conjunta analitzant el teu cas en sessió clínica per decidir si cal fer un empelt de teixit connectiu i de quina zona de la boca extreure la geniva.
2. Cirurgia
La cirurgia és senzilla i mínimament invasiva. Consisteix a treure un tros de geniva d'una altra zona de la boca on hi ha en excés i col·locar-la a la zona que es necessiti. Es col·loquen uns punts per tancar la ferida i protegir la zona.
3. Tractament definitiu
Un cop l'empelt s'ha adaptat correctament a la zona col·locada, es pot procedir a realitzar el tractament que estava previst, per exemple col·locar implants dentals. En algunes ocasions, el tractament és previ a la col·locació de l'empelt.
4. Revisions
És molt important, no únicament en els empelts de teixit connectiu sinó en tots els tractaments dentals, que acudeixis a les revisions per veure l'evolució i controlar que tot funcioni correctament.
Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
Llamada gratuita 900 102 969

Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

   

  Casos Clínicos

  Antes
  Después
  Patricia

  “Notaba como mis encías no estaban igual que antes, pero no me imaginé el problema hasta que lo supe. En Abaden me trataron muy bien y en todo momento se preocuparon de que me sintiera cómoda. Fue un alivio acudir a estos profesionales.”

  Preguntas frecuentes

  En quins casos està recomanat fer un empelt de teixit connectiu?

  Els motius per fer un empelt de teixit connectiu són diversos. El més usual és quan es disposa de molt poca geniva en alguna zona on es volen col·locar implants.

  La geniva és imprescindible perquè els implants funcionin correctament. Un altre motiu pot ser, per exemple, per a cobrir una arrel que ha quedat descoberta per una recessió dental i protegir-la. Això succeeix quan la geniva ha baixat i es veu l'arrel.

  És dolorosa l'operació?

  No, ja que el dentista col·loca anestèsia local per "dormir" la zona on es realitzarà la cirurgia. A més, a Abaden dentistas sabem que aquests procediments poden fer por o aprensió, així que oferim la possibilitat de fer la cirurgia sota sedació dental. Durant la sedació, la sensació és agradable i no pateixes dolor o ansietat. Pregunta al teu dentista d'Abaden sobre aquesta opció.

  Em farà mal la geniva després de l'operació?

  En principi no. Pots tenir petites molèsties que desapareixeran al cap d'un parell de dies. No obstant això, és normal que notis una sensació estranya en tocar els punts amb la llengua. No et preocupis, aquesta sensació no et produirà dolor.

  Financiación

  financiación dental   En nuestras clínicas ofrecemos soluciones de financiación flexibles, cómodas y adaptadas a tu presupuesto, para ayudarte a conseguir el tratamiento dental que necesitas.   
  • Financiación: Hasta 36 meses sin intereses. Hasta 60 meses con condiciones preferenciales.
  • Fraccionamiento de los pagos: paga mensualmente en cómodas cuotas el tratamiento.
  • Facilitamos un descuento por pronto pago pagando todo el tratamiento al inicio.
  • Automatiza tus pagos para mayor comodidad mediante domiciliación bancaria.
  • Aceptamos el pago con tarjeta de crédito.
     
  Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
  Llamada gratuita 900 102 969

  Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

    

   Lo que opinan nuestros pacientes


   Estamos muy orgullosos de que los pacientes que tratamos compartan su satisfacción con nuestra clínica y nos recomienden a sus familiares y amigos.
   A continuación, puedes ver las valoraciones que han dejado en nuestras páginas de Facebook y Google