900 102 969 (llamada gratuita)
Abaden Cirurgia Dental Elevació de si

Elevació de si

Què és l’elevació de si?

Per poder col·locar implants dentals en substitució dels queixals superiors perduts, necessitem un mínim d’os tant en vertical (altura) com en horitzontal (amplada). L’elevació de si és una tècnica quirúrgica a la qual es recorre en aquells casos en què no hi ha prou os per a col·locar els implants al maxil·lar superior.

Què pot causar una disminució d’os al maxil·lar superior?

El desencadenant és la pèrdua dels queixals del maxil·lar superior que, al seu torn, provoca:

 • La reabsorció de l’os en amplada i alçada, és a dir, el pacient experimenta una pèrdua d’os.
 • A més, el sinus maxil·lar, que és una estructura que hi ha a sobre dels queixals posteriors, comença a neumatitzar-se (creix i ocupa més espai), el que limita l’espai de l’os.

Beneficis de l’elevació de si:

 • Permet col·locar implants dentals en pacients amb poc os.
 • Evita haver de portar una pròtesi de «posar i treure». Abans que es realitzés aquesta tècnica en pacients amb poc os, l’única solució era portar pròtesis amovibles no fixes perquè no es podien col·locar els implants dentals.
 • Evita haver de col·locar implants zigomàtics, tècnica més complexa quirúrgicament.

Per què realitzar el tractament d’elevació de Si a Abaden Dentistas?

 1. Sessió Clínica: realitzem un diagnòstic conjunt on intervenen metges, dentistes de diverses especialitats i protètics. El benefici és que el pacient està sent tractat per professionals que tenen en el seu haver 35 anys d’experiències compartides.
 2. Sedació Dental: Disposem d’un equip de metges anestesistes fix, això ens permet oferir als nostres pacients el servei de sedació tots els dies de la setmana. Gràcies a la sedació dental el pacient estarà relaxat mentre es realitza tota la intervenció.
 3. Experiència i formació: l’equip de cirurgians que realitza aquest tipus d’intervencions són especialistes que posseeixen el Màster en Cirurgia Periodontal i Implants i que tenen una àmplia experiència en la realització d’aquest tipus de cirurgies.

Procedimiento

1. Estudi del cas i CBCT
Per valorar si es pot fer l'elevació de si és imprescindible realitzar un escàner en 3 dimensions (CBCT) del maxil·lar superior. Aquesta prova diagnòstica ens informa de l'amplada, alçada i qualitat de l'os. A més, amb el CBCT podem veure com es troba el si maxil·lar i ens permet planificar la cirurgia prèviament a l'ordinador.
2. Cirurgia d'elevació de si
La cirurgia d'elevació consisteix a "elevar" el si maxil·lar mitjançant uns instruments i col·locar un material de rebliment ossi que s'integrarà i crearà nou os per a què puguem col·locar els implants dentals. Aquesta cirurgia no provoca cap tipus de dolor ja que es realitza amb anestèsia i, si el pacient ho demana, sota sedació dental.
3. Col·locació dels implants dentals
En alguns casos, el mateix dia que es realitza la cirurgia d'elevació de si també es poden col·locar els implants. En altres casos, s'ha d'esperar de 3 a 4 mesos perquè el nou os col·locat s'integri correctament. El teu dentista d'Abaden decidirà quin és el teu cas.
4. Revisió
És molt important, no només a l'elevació de si sinó en tots els tractaments dentals, que segueixis els consells del teu dentista i acudeixis a les revisions per veure l'evolució i controlar que tot funcioni correctament.
Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
Llamada gratuita 900 102 969

Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

   

  Preguntas frecuentes

  En quins casos està recomanat l'elevació de si?

  Està indicada en pacients que han perdut els queixals del maxil·lar superior, han perdut molt os i, sense aquesta tècnica, no podrien col·locar-se els implants dentals.

  És dolorós el tractament de l'elevació de si?

  No és dolorós ja que es dorm la zona que es tractarà amb anestèsia local. A més, recomanem que aquesta cirurgia es realitzi sota sedació dental, proporcionada pel nostre equip d'anestesistes, per a més comoditat del pacient.

  Quant he d'esperar per col·locar-me els implants dentals després de fer-me l'elevació de si?

  Depèn en gran mesura de la quantitat i la qualitat d'os que s'hagi col·locat. En alguns casos, a la mateixa cirurgia es col·loquen els implants. En altres casos, s'ha d'esperar entre 3 i 4 mesos fins que l'os nou s'integri. Consulta al teu dentista d'Abaden per saber quin és el teu cas.

  Podré fer vida normal després de l'operació? Menjar i beure?

  Sí, el teu doctor et receptarà la medicació perquè no tinguis dolor després de l'operació i t'indicarà quin tipus d'aliments podràs menjar i beure. En general, es recomana no prendre begudes molt calentes ni aliments molt durs.

  Financiación

  financiación dental   En nuestras clínicas ofrecemos soluciones de financiación flexibles, cómodas y adaptadas a tu presupuesto, para ayudarte a conseguir el tratamiento dental que necesitas.   
  • Financiación: Hasta 36 meses sin intereses. Hasta 60 meses con condiciones preferenciales.
  • Fraccionamiento de los pagos: paga mensualmente en cómodas cuotas el tratamiento.
  • Facilitamos un descuento por pronto pago pagando todo el tratamiento al inicio.
  • Automatiza tus pagos para mayor comodidad mediante domiciliación bancaria.
  • Aceptamos el pago con tarjeta de crédito.
     
  Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
  Llamada gratuita 900 102 969

  Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

    

   Lo que opinan nuestros pacientes


   Estamos muy orgullosos de que los pacientes que tratamos compartan su satisfacción con nuestra clínica y nos recomienden a sus familiares y amigos.
   A continuación, puedes ver las valoraciones que han dejado en nuestras páginas de Facebook y Google