900 102 969 (llamada gratuita)
Abaden Cirurgia Dental Allargament de Corona

Allargament de Corona

Què és l’allargament de corona?

L’allargament de corona és un dels tractaments periodontals més ràpids i còmodes per al pacient. Es desplaça el marge de la geniva fins l’arrel i, d’aquesta manera, aconseguim que es vegi major quantitat de dent, millorant així el somriure.

Beneficis de l’allargament de corona:

 • Millora l’estètica dental.
 • Permet salvar dents que sense aquest tractament seria impossible.
 • Canvia el somriure.

alargamiento de corona

Per què realitzar el tractament d’allargament de corona a Abaden Dentistas?

 1. Sessió Clínica: realitzem un diagnòstic conjunt on intervenen metges, dentistes de diverses especialitats i protètics. El benefici és que el pacient està sent tractat per professionals que tenen en el seu haver 35 anys d’experiències compartides.
 2. Sedació dental: disposem d’un equip de metges anestesistes fix. Això ens permet oferir als nostres pacients el servei de sedació tots els dies de la setmana. Gràcies a la sedació dental el pacient estarà relaxat mentre es realitza tota la intervenció.
 3. Experiència i formació: els cirurgians que realitzen aquest tipus d’intervencions són especialistes que posseeixen el Màster en Cirurgia Periodontal i Implants i que tenen una àmplia experiència en la realització d’aquest tipus de cirurgies.

Procedimiento

1. Estudi del cas
A Abaden dentistas analitzem i discutim tots els casos mitjançant la nostra plataforma pròpia de casos clínics.
2. Allargament de corona
El tractament es realitza amb anestèsia local, de manera que no notaràs res durant la intervenció.
3. Control Post-tractament
Cal un control de l'estat de les genives després de realitzar l'allargament de corona.
Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
Llamada gratuita 900 102 969

Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

   

  Casos Clínicos

  Antes
  Después
  Mercè

  “Recomiendo el tratamiento a todos lo que, como yo, enseñan mucha encía al sonreír. La operación la pasas sin ningún dolor y en Abaden son rápidos. Ahora puedo cepillarme mejor los dientes y el cambio se nota”

  Preguntas frecuentes

  En quins casos està recomanat l'allargament de corona?

  Està indicat quan els pacients tenen una línia de llavis alta; és a dir, exposen una gran quantitat de geniva. També quan és necessari restaurar una dent que ha perdut estructura a causa d'una fractura, càries o desgast.

  Quins són els avantatges de l'allargament de corona?

  A diferència de molts tractaments d'odontologia estètica, l'allargament de corona només necessita realitzar-se una vegada i dura per sempre. A més de crear un somriure més ampli i simètric, pot reduir el risc de patir càries dental en exposar una major quantitat de dent al raspall i fil dental.

  És dolorós l'allargament de corona?

  L'allargament de corona es realitza amb anestèsia local, per la qual cosa el pacient no sentirà dolor durant el tractament. Abaden Dentistas és un dels centres dentals pioners en la utilització de la sedació dental conscient per a tot tipus de tractaments. Aquesta tècnica, practicada pels nostres metges anestesistes, ens permet situar als nostres pacients en un estat de relaxació similar al que experimenta quan dorm.

  Com és la recuperació després de l'intervenció?

  Després de la cirurgia, el dentista receptarà la medicació necessària i donarà les pautes a seguir durant els dies posteriors. Els dies següents, el pacient haurà de seguir una dieta tova i ser molt curós amb la seva neteja oral, especialment a la zona on s'ha fet l'allargament de corona.

  Financiación

  financiación dental   En nuestras clínicas ofrecemos soluciones de financiación flexibles, cómodas y adaptadas a tu presupuesto, para ayudarte a conseguir el tratamiento dental que necesitas.   
  • Financiación: Hasta 36 meses sin intereses. Hasta 60 meses con condiciones preferenciales.
  • Fraccionamiento de los pagos: paga mensualmente en cómodas cuotas el tratamiento.
  • Facilitamos un descuento por pronto pago pagando todo el tratamiento al inicio.
  • Automatiza tus pagos para mayor comodidad mediante domiciliación bancaria.
  • Aceptamos el pago con tarjeta de crédito.
     
  Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
  Llamada gratuita 900 102 969

  Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

    

   Lo que opinan nuestros pacientes


   Estamos muy orgullosos de que los pacientes que tratamos compartan su satisfacción con nuestra clínica y nos recomienden a sus familiares y amigos.
   A continuación, puedes ver las valoraciones que han dejado en nuestras páginas de Facebook y Google