900 102 969 (llamada gratuita)
Abaden Cirurgia Dental

Cirurgia Dental

Què és la cirurgia dental?

La cirurgia dental és l’especialitat quirúrgica que inclou el diagnòstic, la cirurgia i els tractaments relacionats amb un gran espectre de malalties, ferides i aspectes estètics de la boca i les dents.

Beneficis de la cirurgia dental

 • Reposar les dents perdudes en els casos en els que no hi ha prou os.
 • Treure les peces dentals que provoquen dolor o molèsties.
 • Millorar l’estètica de les dents.

Tratamientos

Exodòncia
És un acte quirúrgic amb el qual s'extreu una dent o una part de la mateixa que ha quedat incrustada al alvèol.
Queixals del Seny
En general, emergeixen de les genives entre els 17 i 24 anys d'edat. En molts casos es recomana l'extracció. En altres, s'opta per la conservació.
Empelt de teixit
És un procediment que consisteix a treure un tros de geniva d'una zona de la boca on abundi i col·locar-la a una zona on es necessiti.
Allargament de corona
És el remodelat del contorn dels teixits de la geniva i, sovint, de l'os subjacent, al voltant d'un o més dents per tal que quedi exposada la suficient estructura de la peça dental.
Elevació de si
L'elevació de si és una tècnica quirúrgica a la qual es recorre en aquells casos en què no hi ha prou os per a col·locar els implants al maxil·lar superior.
Empelts d'os
Els empelts ossis són blocs d'os que es fan servir com a alternativa en aquells casos en què no hi ha prou os en alçada i / o amplada per col·locar els implants dentals, tant al maxil·lar superior com a l'inferior.
Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
Llamada gratuita 900 102 969

Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

   

  Preguntas frecuentes

  A qui va dirigit?

  Les indicacions de la cirurgia varien segons el tipus de patologia que tingui el pacient o el tipus de tractament que requereixi.

  És dolorós el tractament?

  Durant el procediment no se sent dolor ni molèsties (només es nota la pressió) ja que es realitza utilitzant anestèsia local. Tot i així, és completament normal sentir unes molèsties en els dies posteriors al tractament. Aquestes molèsties són perfectament controlables amb la medicació que l'odontòleg et receptarà. Si les molèsties persisteixen tot i la medicació, sempre pots trucar a la consulta i aclarir els teus dubtes.

  Es pot realitzar sedació?

  Sí, recomanem que aquesta cirurgia es realitzi sota sedació dental proporcionada pel nostre equip d'anestesistes, per a més comoditat del pacient.

  Quant he d'esperar per col·locar-me els implants dentals després de fer-me l'empelt d'os?

  Depèn en gran mesura de la quantitat i la qualitat d'os que s'hagi col·locat. En alguns casos, en la mateixa cirurgia es col·loquen els implants. En altres casos, s'ha d'esperar entre 3 i 9 mesos fins que l'os nou s'integri. Consulta al teu dentista d'Abaden per saber quin és el teu cas.

  Podré fer vida normal després de l'operació? Menjar i beure?

  Sí, el teu doctor et receptarà la medicació perquè no tinguis dolor després de l'operació i t'indicarà quin tipus d'aliments podràs menjar i beure. En general, es recomana no prendre begudes molt calentes ni aliments molt durs després d'una cirurgia.

  Financiación

  financiación dental   En nuestras clínicas ofrecemos soluciones de financiación flexibles, cómodas y adaptadas a tu presupuesto, para ayudarte a conseguir el tratamiento dental que necesitas.   
  • Financiación: Hasta 36 meses sin intereses. Hasta 60 meses con condiciones preferenciales.
  • Fraccionamiento de los pagos: paga mensualmente en cómodas cuotas el tratamiento.
  • Facilitamos un descuento por pronto pago pagando todo el tratamiento al inicio.
  • Automatiza tus pagos para mayor comodidad mediante domiciliación bancaria.
  • Aceptamos el pago con tarjeta de crédito.
     
  Solicita más información llamando a nuestro asesor dental
  Llamada gratuita 900 102 969

  Si lo prefieres, rellena este formulario de contacto y te llamaremos nosotros (horario de atención de 9 a 20 horas de lunes a viernes)

    

   Lo que opinan nuestros pacientes


   Estamos muy orgullosos de que los pacientes que tratamos compartan su satisfacción con nuestra clínica y nos recomienden a sus familiares y amigos.
   A continuación, puedes ver las valoraciones que han dejado en nuestras páginas de Facebook y Google